Трябва ми някаква добра идея какво мога да направя с кората на багажника си, защото е изгоряла от слънцето и стои като накапана с вода или по-добре да го обясня ще е, ако кажа, че е все едно гледаш таван на къща, през който тече вода или като теч на комин, нещо подобно е. И така, искам да Ви попитам какво мога да направя, че да го оправя това да не изглежда повече така. Нямам много финанси в момента, дори да не кажа никакви, но са доста оскъдни, а и нямам все още собствена кола, а карам колата на майка си и за това искам да направя някакво временно решение, за да не ме ядосва толкова много като го гледам. Благодаря Ви предварително за идеите и мненията.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нужна ми е идея
Collapse
X
-
ardentbat написа:Два дена няма да ходиш по кафетата и да обикаляш с колата освен по работа и 20-30лв. някой тапицер да ти я тапицира.Цената ще зависи най-вече от това с какво я тапицираш. Ако пак не ти се дават толкова пари - изпери я добре все ще заприлича.
Коментар
-
Идват ми някакви идеи за рисуване с бои или с някакво фолио да го направя, дали няма да стане добре, че тази тапицерия нещо не ми вдъхва особено големи надежди, защото не мога може би да си го представя как ще изглежда така направено. А може и някаква голяма лепенка да сложа, но не знам точно каква.
Коментар
-
ardentbat написа:Съвсем оригинална кора свалена от Брава като твоята. Това работа :D . Естествено ще трябва малко да я изпереш няма да е идеално чиста, но ще е цяла здрава и с плат на нея Yellow_Flash_Colorz_PDT_17
Коментар
-
Марто написа:Щом 30лв са ти чак толкова много пари, по добре остави кората так както си е, вместо да я цапотиш с лепенки и бои. Решението е много просо и не изисква никакви пари - Просто не я гледай!
Коментар
-
levski_goalkeeper написа:Марто написа:Щом 30лв са ти чак толкова много пари, по добре остави кората так както си е, вместо да я цапотиш с лепенки и бои. Решението е много просо и не изисква никакви пари - Просто не я гледай!>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
levski_goalkeeper написа:www.prikachi.com/images/126/3891126h.jpg - Ето това е въпросната кора.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар