Здравейте колеги . Карам Пунто II незнам как се води не ги разбирам много тези неща ... 1,9 JTD 85hp 2003г. Искам полека лека да му бутна един тунинг прагове,брони,спойлерии и т.н по двигателя 1 чип(ако можете да ми дадете малко по-вече информация за чиповете цена и къде из В.Т. могат да ми го направят или ще е по-добре нов компютър с чип ... ) и незнам какво още може да се прави по дизелите дайте ми съвети и идеи какво мога да направя много искам да имам " angel eyes" някаква идея как да си ги направя без да се налага да купувам нови фарове . От Велико Търново съм !!! ето и някоя снимка тук е още с червените стопове ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Пунто II
Collapse
X
-
Ами ... Аз музика си имам ... фаротеве ми трябват само едни " Angel eyes" имам си ксенон 6к.(бял габарит също) за двигателя идея си нямам какво може да се слага освен чип’а т.н давайте идеи колеги да видим какво ще измайсторим ... едни лети джанти догодина пролетна мисля да сложа ,че зимата по-добре да си седи с железните джнати )
Коментар
-
uBoy написа:разликата външно е огромна ! примерно можеш да погледнеш 2 обяви в Mobile-то и там да видиш разликите че има повече снимки голяма разлика имаш във предната броня, задната броня и стоповетеFiat Punto Elx 1.9JTD
Коментар
-
daniel_georgiev написа:колега не знам да има прагове за 4-врато пунто иначе има абартов пакет за модела ! Успехardentbat написа:4-вратките не им отива тунинг. Ще дадеш една камара пари за абартовия комплект, но ефекта няма да е като на двувратото. Според мен дори ще изглежда по смешно. Направи си фаровете, музика, двигателя, но да слагаш прагове на това 4-врато... Успех.uBoy написа:разликата външно е огромна ! примерно можеш да погледнеш 2 обяви в Mobile-то и там да видиш разликите че има повече снимки голяма разлика имаш във предната броня, задната броня и стоповетеFiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
https://www.fiat-uno.org/
Коментар
-
@ FIRE 8V Благодаря ти колега наистина Абартовия пакет е готин а можеш ли да ми кажеш къде мога да си го купя цени и т.н и ако някои може да ми обесни за " Чип" тунинга и какви други неща могат да се правят по двигателя ? Че нещо не ми е много ясно :Х ... и ако има колеги от Велико Търново с чип къде слагат и т.н
Коментар
-
AChItY написа:Благодаря ти колега наистина Абартовия пакет е готин, а можеш ли да ми кажеш къде мога да си го купя цени и.т.н...Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
https://www.fiat-uno.org/
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар