Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Пунто II

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиат Пунто II

Здравейте колеги . Карам Пунто II незнам как се води не ги разбирам много тези неща ... 1,9 JTD 85hp 2003г. Искам полека лека да му бутна един тунинг прагове,брони,спойлерии и т.н по двигателя 1 чип(ако можете да ми дадете малко по-вече информация за чиповете цена и къде из В.Т. могат да ми го направят или ще е по-добре нов компютър с чип ... ) и незнам какво още може да се прави по дизелите дайте ми съвети и идеи какво мога да направя много искам да имам " angel eyes" някаква идея как да си ги направя без да се налага да купувам нови фарове . От Велико Търново съм !!! ето и някоя снимка тук е още с червените стопове ...

колега не знам да има прагове за 4-врато пунто иначе има абартов пакет за модела ! Успех
    Fiat Punto1.1, 55hp
    Fiat Punto HGT 1.8, 130hp
    Fiat Punto JTD 1.9, прогресия

Коментар

Мерсии колега ще ми е нужен успех... толкова ли е голяма разликата между 2 и 4 вратките ? Можеш ли да ми дадеш малко по-вече инфо за абартовия пакет ?

Коментар

4-вратките не им отива тунинг. Ще дадеш една камара пари за абартовия комплект ,но ефекта няма да е като на двувратото.Според мен дори ще изглежда по смешно. Направи си фаровете , музика , двигателя ,но да слагаш прагове на това 4-врато... Успех.
        Fiat Punto Elx 1.9JTD

Коментар

намери си предна броня от 2вувратка много по яко изглежда и като за начало ако започнеш от джантите ще си на прав път към тунинга
          Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Ами ... Аз музика си имам ... фаротеве ми трябват само едни " Angel eyes" имам си ксенон 6к.(бял габарит също) за двигателя идея си нямам какво може да се слага освен чип’а т.н давайте идеи колеги да видим какво ще измайсторим ... едни лети джанти догодина пролетна мисля да сложа ,че зимата по-добре да си седи с железните джнати )

Коментар

Между 2 и 4 врати има разлика в броните! Освен визуално и в захващането имат разлика. Не съм сигурен дали ще може да ги сложи без да му се наложи да нагажда.
              Fiat Punto Elx 1.9JTD

Коментар

не ги разбирам нещата но толкова голяма разлика ли имат 2 и 4 вратките ?

Коментар

разликата външно е огромна ! примерно можеш да погледнеш 2 обяви в Mobile-то и там да видиш разликите че има повече снимки голяма разлика имаш във предната броня, задната броня и стоповете

Коментар

uBoy написа:
                    разликата външно е огромна ! примерно можеш да погледнеш 2 обяви в Mobile-то и там да видиш разликите че има повече снимки голяма разлика имаш във предната броня, задната броня и стоповете
                    Разликата на всеки е явна! Аз исках да кажа,че ако не греша би трябвало да има разлика и в ЗАХВАЩАНЕТО.
                    Fiat Punto Elx 1.9JTD

Коментар

разбрах колега , но до колкото разбирам той не е забелязал външната разлика

Коментар

Не колега външната разлика я знам говорех за размери,зхващания и такива неща ,че имат голяма разлика.

Коментар

daniel_georgiev написа:
                          колега не знам да има прагове за 4-врато пунто иначе има абартов пакет за модела ! Успех
                          Има Абартов пакет и за четиривратото Punto
                          ardentbat написа:
                          4-вратките не им отива тунинг. Ще дадеш една камара пари за абартовия комплект, но ефекта няма да е като на двувратото. Според мен дори ще изглежда по смешно. Направи си фаровете, музика, двигателя, но да слагаш прагове на това 4-врато... Успех.
                          Не бих казал, че на 4-вратите не им отива тунинг и не смятам, че Абартовия кит им стои по-лошо от на 2-вратите. Това го казвам най-вече за оригиналния Абартов пакет, а не за някакъв вид "гаражен тунинг"..., но както и да е, всеки си има вкус
                          uBoy написа:
                          Точно в Mobile-то съм виждал четириврато Punto с предна броня от двувратия модел, иначе съм виждал същия вариант да се движи и на улицата. Единствената съществена разлика която има между двата модела е в стоповете, които не стават от двуврато на четириврато и обратното.Даже в момента във форума се продава едно такова Punto: ТукЕто снимки на Абартовия пакет за Punto II(четири врати):
                          Прикачени файлове
                          Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
                          Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
                          Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
                          Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

https://www.fiat-uno.org/

Коментар

@ FIRE 8V Благодаря ти колега наистина Абартовия пакет е готин а можеш ли да ми кажеш къде мога да си го купя цени и т.н и ако някои може да ми обесни за " Чип" тунинга и какви други неща могат да се правят по двигателя ? Че нещо не ми е много ясно :Х ... и ако има колеги от Велико Търново с чип къде слагат и т.н

Коментар

AChItY написа:
                              Благодаря ти колега наистина Абартовия пакет е готин, а можеш ли да ми кажеш къде мога да си го купя цени и.т.н...
                              За съжаление не мога да ти дам такава информация, защото досега не съм срещал фирма или сайт в БГ, който да го предлага. Този същия пакет съм го виждал на едно Punto преди известно време, но предполагам така е купено от чужбина
                              Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
                              Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
                              Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
                              Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

https://www.fiat-uno.org/

Коментар

Working...
                              X