Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Пунто II

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

аиде и аз да се включа диаметъра на лупите външно е Къси 70мм халогени 65ммтоку що премерени от стартите ми
    Шофирай разумно, на пътя не си сам.
    Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
    Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
    Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

@todorshalev Благодаря ти колега до 2-3 седмици ще се реализира проекта ако е дал бог. ---------ето и по-хубаво клипче на последната придобивка http://vbox7.com/play:e5b7e58b9d

Коментар

добро е ще споделиш ли как става тая фатка и какво си изпозлвал.аз бях сложил някакви управления с които при допир на която и да е част от колата светваха 1 неонови лампи но нещо се преебаха и махнах всички светлини само блицовете оставих и понеже смених цвета на колата трябва да сменя и светещите джиджавки.искам оранжеви но немога да намеря на добра цена. кажи нещо за това http://www.bgled.com/product/5/led-m...3-sflux-y.html
        Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Не съм сигурен как се прави точно не сам го правил аз но мисля ,че това е екстрата . Голяма гъзария е ! http://www.google.bg/imgres?q=RGB+ca...:0&tx=95&ty=37

Коментар

здр

А колега направи ли angel даи да видим снимки и аз имам мерак да си направя,а един въпрос успял ли си да елеминираш датчика за габарита.които ти показва,че е изгорял като го смениш с диод

Коментар

Не съм колега . Уволниха ме от работа и няма пари в момента и няма и никъде работа . . .

Коментар

здр

AChItY написа:
                Не съм колега . Уволниха ме от работа и няма пари в момента и няма и никъде работа . . .
                а като пари колко ги сметна,че ще ти излязът ангелските очи с поставянето?И за халогените,как мислиш да ги направиш ,защото и аз искам и съм в голяма дилема как да стане :D

Коментар

За халогените имам чудна идея само където няма време да ги направя, но ако някой се интересува да пише на лично да споделя.

Коментар

Колеги дайте малко инфо възможно ли е предната броня на моето пунто да се преправи като на това пунто? и ако да? Как ? Каквки материали са нужни? Кой може да го направи в Велико Търново и така на татак. !

Коментар

Това е бронята от Abarth кита. Трябва да се направи нова броня.
                      Grande Punto 1.9 JTD Sport '06
                      Punto GT 1.4 Turbo '99
                      Punto Sporting 1.2 16v '01 - ex

Коментар

mr_none написа:
                        Това е бронята от Abarth кита. Трябва да се направи нова броня.
                        А кой може да ми направи такава?

Коментар

И аз искам същата броня, но не съм открил все още кой може да ми я направи в БГ. Не съм и търсил сериозно честно казано.
                          Grande Punto 1.9 JTD Sport '06
                          Punto GT 1.4 Turbo '99
                          Punto Sporting 1.2 16v '01 - ex

Коментар

Туи си е готова броня и върви задно със задна и странични прагове ....разрови се в саитове за тунинг има ги ... въпроса е че са пара, а както каза бюджета за пунтарата се смалява та не знам.
                            Fiat Punto1.1, 55hp
                            Fiat Punto HGT 1.8, 130hp
                            Fiat Punto JTD 1.9, прогресия

Коментар

Туи си е готова броня и върви задно със задна и странични прагове ....разрови се в саитове за тунинг има ги ... въпроса е че са пара, а както каза бюджета за пунтарата се смалява та не знам.
                              Fiat Punto1.1, 55hp
                              Fiat Punto HGT 1.8, 130hp
                              Fiat Punto JTD 1.9, прогресия

Коментар

Как е колеги?

Коментар

Working...
                                X