Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Пунто II

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Благодаря колеги за информацията за чип,и външен тунинг ... но излязоха непредвидими разходи и се налага да поизчакат малко (... за момента искам да си направя цялото тъбло в колата да ми е един цвят и също и ангелски очи някои от Велико Търново има ли си на идея как да си или да ми направят ангелските очи знам ,че трябва да се разкапсоловат фаровете идеята ми е дали си рискувам да ми се напукат фаровете някой тук правил ли си ги е сам това са нещата които искам за сега малко по-нататък ще променим и визията дето се вика " трай бабо за хубост "

Коментар

Какво ще кажете за това колеги ? Дали е читаво според вас? и дали си струва да си го вземам. ?http://www.ebay.co.uk/itm/ANGEL-EYE-...ht_1040wt_1185

Коментар

Ето нещо ново от мен колеги. Малко не можах да направя хубаво клипчето но наживо е уникално !!!http://vbox7.com/play:f4e087f7cf

Коментар

Яко се е получило... в краката свети ли, засхтото не мога да видя на клипчето... ако не свети ти давам идея... много манияшко се получава от личен опит зн :D :P
          Fiat Punto1.1, 55hp
          Fiat Punto HGT 1.8, 130hp
          Fiat Punto JTD 1.9, прогресия

Коментар

да в краката,под седалките и навън скоро ще има и " Angel eyes" които пак ще светят така на живо е супер яко не знам защо като снимам и нищо не се вижда ... ;х

Коментар

даааа.. а бе важното е че ти си го виждаш и си те кефи angeleyes-a e този от линка ли ?
              Fiat Punto1.1, 55hp
              Fiat Punto HGT 1.8, 130hp
              Fiat Punto JTD 1.9, прогресия

Коментар

да на живо е супер яко !!! но ангелските очи не са от линка малко ще почакат 3-4 седмици защото тука малко имам здравословни проблеми и утре съм по докторите и една камара пари за лекарства и изследвания ще отидат :Х ... но ще стане много яко !

Коментар

Колеги може ли някой да ми помогне ? Скоро и аз ще слагам " Angel eyes " но ми трябва диаметъра на кръговете някой да си има на представа ? :Х

Коментар

хайде обухме и зимните обувки ...

Коментар

пресни пресни
                      Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Много хубаво пунто, колега
                        Más vale tarde que nunca
                        Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

даваи да видим какво ще се получи Успехи ! и недеи да се занимаваш с тея ангелски очи ами направо земаи нови фарова с ангелски очи
                          Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

GbGz написа:
                            ... и недеи да се занимаваш с тея ангелски очи ами направо земаи нови фарова с ангелски очи
                            .... абе и аз така си виках, ама цената от около 400 лв. комплекта ме отказа при това новите май са тайвански и да ти кажа през деня не можеш да разбереш дали ти светят англеските очи или не, в смисъл доста са слаби
                            punto HGT

Коментар

на стефчо са му готини и се виждат незнам какви си гледал но наистина си заслужава парите според мен и не само зарад ангелските очи .
                              Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

колеги .. аз имам друга идея ... ще стане много готино .. ако е дал бог ще бъде до няколко седмици .. но ми трябва помощ ... някой знае ли диаметърът на лупите ?

Коментар

Working...
                                X