Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

браво от 1.9ТД към 2.4жтд

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Този проект си ми беше мечта, преди да продам Бравото.Качи малко снимки.Жалко, че е 136 коньовата версия.Успех!
    "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
    Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

ами двигателя е качен и инсталацията е навързана сега мисля полуоските имам 2-ва варианта и ще видя кои е по добрия искам попринцип да си останат каретата от 2.4-то но е малко филм работата иначе за снимки събота или неделя :D

Коментар

немога да кача снимките нз как да ги намаля

Коментар

Има една програмка в офис пакета на Майкрософт за обработка на снимки,с нея е най лесно.Или в сайтовете за прикачване,има опция за намаляне на резолюцията на снимката.Намери начин,че ми интересно да видя,за какво става дума.Чакаме и клипчета.
          Fiat Punto`04 1.2 60hp.
          Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
          ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

http://exper7a.snimka.bg/automobiles...23704.25630344 само тия са ми за сега

Коментар

Бравото вече е готово ефекта е по-голям отколкото очаквах :D

Коментар

Браво за успеха!!!! Давай снимки, сигурно всички чакат.... много хора замисляха този проект
                Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
                Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002

Коментар

Акумулатора остана ли, има ли място за него. Тампоните паснаха ли всички и полуоските как ги оправихте.Поздравления за ентусиазма.
                  FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Акумолатора отиде в багажника едно че неостана мн място за него а и трябваше да намаля тежеста на предницата защото разликата м/у двата мотора е 60кги плюс това се лиших и от климатик тампоните паснаха точно без абсолютно никакво преправяне а полуоските ги скасих с 34мм

Коментар

Ясно, а по груб спомен 2,4 нямаше ли един допълнителен тампон (може би 150 коня версията имаше).Как става скъсяването на полуоските. Каретата останаха ли на 2,4.
                      FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

не няма допълнителен тампон 136к.с каретата си останаха и външните и вътрешните а нямам и АБС заради външните карета но и това не ми е проблем полуоските се правят при сругар но трябва да е мн в час иначе или ще ти бият или ше се скъсат

Коментар

колата тръгна мн добре една от жертвите Ауди а4 2.5тди 163кс +4ип и му стана мн лошо скоро снимки и видеомалко сега се слага генерация на 67мм вътрешени и малко настроики пак :D

Коментар

Давай клипове :D Ремапна ли я?
                            "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                            Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

браво колега,полуоските станаха както ти казах нали,режеш,втулка и заварка или...........?

Коментар

Ами не точно така колега вкараха ги една в друга и ги завариха няма биене и за сега даржът мерси все пак Тя е ремапната преди да сложа мотора но ся трябвало някакви др настройки но можеби на лято ще се ходи до VRPerformans мн хора са доволни от тях

Коментар

Working...
                                X