Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

браво от 1.9ТД към 2.4жтд

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

браво от 1.9ТД към 2.4жтд

здр колеги заемам се малко с не6то което на мн хора 6те им се стори сме6но но смqтам да опитам. и така по съ6тество имам фиат браво 1.9 тд 100кс мои приqтел наскоро катастрофира с алфа 156 2.4жтд и сега е за 4асти колата мислq да му взема мотора и да го сложа в бравото имаики в предвит 4е колатаму бе6е 4ипосана и е около 180кс нqкои правил ли е не6оо подобно и дали воб6те има нqкакъв вариqнт за това. извинqвам се за езика но нqмам кирилица и ползвам тази на саита :D

Щом има Мареа 2.4JTD,би трябвало и на Браво да може,да се сложи.Но захващането на мотора,при Фиат и Алфа,може да са различни,това ще е пречка.Но всичко се прави,само да имаш мерак и пари.
    Fiat Punto`04 1.2 60hp.
    Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
    ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

ами колега гледахме тампоните и захва6тането еднакви са 6те q по4ваме след 2 седмици пък 6те видим какво 6те стане

Коментар

Само с чип слабо да е към 180кс
        '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
        '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=680152#680152

Коментар

S.W.A.T. написа:
            Само с чип слабо да е към 180кс
            Може да е 150 коньовия мАтор.
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Има я и тая бира ама пак конете с лейката са наливани
              '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

ами за тези които са от варна и са 4ували за Емо с е-30-та знаqт за какво става въпрос при него тои прави 4ипа на автомобила + boost controler др му настроики но както и да е автомобила го вземам цqл така 4е какво ми трqбва вс си стои а и за6то да е трудно при положение 4е на 136кс +25% е 170кс турбото му духа6е на 1.5бара като разбера как да намалq размера на снимките 6те ка4а нqкоq др

Коментар

Само с полуоските май ще береш по-големи грижи си мисля
                  '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

ами и аз така си мислq при положение 4е немога да ползвам неговите http://www.snimka.bg/?album;aid=623704Успех в начинанието, но първо се заеми с писането на кирилица. То е задължително в този форум! Екипът на форума е помислил за потребителите, които нямат кирилица и има няколко вградени възможности, така че извинението ти не е прието.Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

аз съм правил тази интервенция от тд към жтд,никак не е лесно ,работата е пипкава,освен мотора разбира се трябва да се смени цялата инсталация.съветвам те да не я режеш а да я смениш,защото от браво към браво е една обаче от алфа кум браво не знам.

Коментар

ами незнам колега как ще мине през купето тоя сноп с кабели и аз искам така да направя но ще видя какво щя се получи сега си търся картер за 2.4-то голям филм е като цяло но ми се струва че си заслужава очаквам голям ефект и м/у другото с теб говорихме по телефона

Коментар

почна се колата двигателя вече е свален днес смених педалити и утре предстои качване на др мотор

Коментар

Давай да гледаме снимки, това нещо ще е злобно Успех!
                            Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
                            Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002

Коментар

мерси колега снимки събота или неделя :D

Коментар

Working...
                              X