здр колеги заемам се малко с не6то което на мн хора 6те им се стори сме6но но смqтам да опитам. и така по съ6тество имам фиат браво 1.9 тд 100кс мои приqтел наскоро катастрофира с алфа 156 2.4жтд и сега е за 4асти колата мислq да му взема мотора и да го сложа в бравото имаики в предвит 4е колатаму бе6е 4ипосана и е около 180кс нqкои правил ли е не6оо подобно и дали воб6те има нqкакъв вариqнт за това. извинqвам се за езика но нqмам кирилица и ползвам тази на саита :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
браво от 1.9ТД към 2.4жтд
Collapse
X
-
ами за тези които са от варна и са 4ували за Емо с е-30-та знаqт за какво става въпрос при него тои прави 4ипа на автомобила + boost controler др му настроики но както и да е автомобила го вземам цqл така 4е какво ми трqбва вс си стои а и за6то да е трудно при положение 4е на 136кс +25% е 170кс турбото му духа6е на 1.5бара като разбера как да намалq размера на снимките 6те ка4а нqкоq др
Коментар
-
ами и аз така си мислq при положение 4е немога да ползвам неговите http://www.snimka.bg/?album;aid=623704Успех в начинанието, но първо се заеми с писането на кирилица. То е задължително в този форум! Екипът на форума е помислил за потребителите, които нямат кирилица и има няколко вградени възможности, така че извинението ти не е прието.Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар