ами двигателя е качен и инсталацията е навързана сега мисля полуоските имам 2-ва варианта и ще видя кои е по добрия искам попринцип да си останат каретата от 2.4-то но е малко филм работата иначе за снимки събота или неделя :D
Има една програмка в офис пакета на Майкрософт за обработка на снимки,с нея е най лесно.Или в сайтовете за прикачване,има опция за намаляне на резолюцията на снимката.Намери начин,че ми интересно да видя,за какво става дума.Чакаме и клипчета.
Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Акумолатора отиде в багажника едно че неостана мн място за него а и трябваше да намаля тежеста на предницата защото разликата м/у двата мотора е 60кги плюс това се лиших и от климатик тампоните паснаха точно без абсолютно никакво преправяне а полуоските ги скасих с 34мм
Ясно, а по груб спомен 2,4 нямаше ли един допълнителен тампон (може би 150 коня версията имаше).Как става скъсяването на полуоските. Каретата останаха ли на 2,4.
не няма допълнителен тампон 136к.с каретата си останаха и външните и вътрешните а нямам и АБС заради външните карета но и това не ми е проблем полуоските се правят при сругар но трябва да е мн в час иначе или ще ти бият или ше се скъсат
колата тръгна мн добре една от жертвите Ауди а4 2.5тди 163кс +4ип и му стана мн лошо скоро снимки и видеомалко сега се слага генерация на 67мм вътрешени и малко настроики пак :D
Ами не точно така колега вкараха ги една в друга и ги завариха няма биене и за сега даржът мерси все пак Тя е ремапната преди да сложа мотора но ся трябвало някакви др настройки но можеби на лято ще се ходи до VRPerformans мн хора са доволни от тях
Коментар