Wilson написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧИП ТУНИНГ на Фиат Гранде Пунто 1,3 Мултиджет 75 hp
Collapse
X
-
Wilson написа:За сведение на колегата съм на 32 и това ми е четвърта кола .. ама на кой му пука .. аз питам за съвети от хора с чипнати коли .. as simple as that
Коментар
-
janyboy написа:Wilson написа:За сведение на колегата съм на 32 и това ми е четвърта кола .. ама на кой му пука .. аз питам за съвети от хора с чипнати коли .. as simple as that
Коментар
-
Само да загатна нещо. Този mjet е с управление на Marelli. Много малко тунери в БГ знаят как се смятат таблиците там! Внимавай при кого ще отидеш. Да не стане да ти бутнат картите на горе с 15% и да се чудиш що гори и преминава през режимите с така наречената "спокойна агресия"O.E.Motorsport
Коментар
-
Wilson написа:Ама Вие само май ме ’оплювате’, а не предлагате разумни доводи. Всеки разумен човек може да се досети откъде идва икономията на гориво, на Вас само мощност Ви е в главата, ами гъвкавост, еластичност .. Освен това твърдо защитавам тезата, че поне всеки е разбирач от всичко, затова сме на тоя хал. Да има и некадърници ’майстори’. Вярно от тях ме страх, но всичко е далавера .. все пак имам приятел, който има ’чип’ на бмв-то си, от 161 на 190 коня, супер доволен, по отношение на разхода не е мръднал се си е същия. А това че съм бил пуснал рекламни абзаци .. о свещена простота .. кой по-точно рекламирам .. да съм споменал някой .. За сведение на колегата съм на 32 и това ми е четвърта кола .. ама на кой му пука .. аз питам за съвети от хора с чипнати коли .. as simple as that
Коментар
-
vsd написа:Wilson написа:Ама Вие само май ме ’оплювате’, а не предлагате разумни доводи. Всеки разумен човек може да се досети откъде идва икономията на гориво, на Вас само мощност Ви е в главата, ами гъвкавост, еластичност .. Освен това твърдо защитавам тезата, че поне всеки е разбирач от всичко, затова сме на тоя хал. Да има и некадърници ’майстори’. Вярно от тях ме страх, но всичко е далавера .. все пак имам приятел, който има ’чип’ на бмв-то си, от 161 на 190 коня, супер доволен, по отношение на разхода не е мръднал се си е същия. А това че съм бил пуснал рекламни абзаци .. о свещена простота .. кой по-точно рекламирам .. да съм споменал някой .. За сведение на колегата съм на 32 и това ми е четвърта кола .. ама на кой му пука .. аз питам за съвети от хора с чипнати коли .. as simple as that
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар