Колеги направих си километража сус тези лентичките ЛЕД и ми свети много мога ли по някакъв начин да го намаля. Нямам оригиналното копче което намалява светлината на километража. Ако си зема копчето друго ще ми трябва ли. Ако стане със копчето къде трябва да го сваржа. Колата ми е Фиат Браво.Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Километраж
Collapse
X
-
Re: Километраж
BgAK47 написа:Колеги направих си километража сус тези лентичките ЛЕД и ми свети много мога ли по някакъв начин да го намаля. Нямам оригиналното копче което намалява светлината на километража. Ако си зема копчето друго ще ми трябва ли. Ако стане със копчето къде трябва да го сваржа. Колата ми е Фиат Браво.Благодаря предварително!FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
-
Re: Километраж
Tqnkata написа:BgAK47 написа:Колеги направих си километража сус тези лентичките ЛЕД и ми свети много мога ли по някакъв начин да го намаля. Нямам оригиналното копче което намалява светлината на километража. Ако си зема копчето друго ще ми трябва ли. Ако стане със копчето къде трябва да го сваржа. Колата ми е Фиат Браво.Благодаря предварително!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар