Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пунто HGT ново начало

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Абе момче вчера колата ми стоя на авариини 4часа със светещ плафон и пуснато сд и знаеш ли, запали от раз. Дай да я измерим като хората и да се молим да не е алтернатор че, абе знаеш какво е.
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Колеги, от три седмици карам хгт-то само на бензин и вече 100% си е оправило компа. Оставя сигумите дори и на трета. Спокойно си влиза впрекъсвач на четвърта дори при 177-180. Няма играене на обороти, няма тресене при студен старт. Паля и потеглям. Пак да питам някой газаджия да има който да я настрои тая кола да върви НОРМАЛНО на газ без да ми е***** настройките на бензина? Или да си карам в ограничено количество на бензин и тва е?

Коментар

Чак на трета да въртиш ... на мокро и с калпави гуми да, ама на сухо с добри гуми е невъзможно, ама карай това е друга тема.

Мойта я пипа един газаджия в Самоков, никакво тресене и проблеми, само той успява до момента, другите омазват положението, я е богата, я придърпва и т.н.
        punto HGT

Коментар

Не на мокро, ама май гумите нищо, че са зимни нещо не ми харесват много ... Как да е исках да кажа, че в сравнение с до преди месец като карах на газ и разни майстори ме натискаха да сменям, бубини, бензинови помпи, 60 пъти свещите. Като помежду другото в момента даже колата я карам с иридиевите свещи дето карах преди 6 години на купето дето ударих и имат навъртяни поне едно 40 000 км тия свещи. Ти и преди ми споменава за тоя човек в Самоков, ама намери ли му координати ?

Коментар

Боби - 0879-85-63-67, звъни по продължително, че от работа не си вдига телефона.
            punto HGT

Коментар

Working...
            X