Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пунто HGT ново начало

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Чак сега стигнах да си снимам въздушния филтър, с който купих колата през далечната 2008 г.Някой виждал ли е такова животно , изцяло метална оплетка от няколко слоя и пише само "made in italy", нищо повече
    punto HGT

Коментар

Този е за едри муи така като гледам
      Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
        Този е за едри муи така като гледам
        А аз се убеждавам, че никой в БГ не е виждал такова "животно", даже като ходих преди години в ХЕЕД да си купувам спортния филтър реакцията беше същата - какво е това чудо ? Интересно, че не е самоделка, защото си пише къде е произведен, явно е секретна военна разработка .... у Русия съм, у Русия съм
        punto HGT

Коментар

Моето пунто е вкарано от швейцария, но беше със същия филтър.И аз питах на много места И нищо. Един познат с магазин за автоЧасти ми каза, Че бил ОМР, което ми е трудно да повярвам, но друга информация не намерих.

Коментар

http://www.colomboangelo.it/tecnifilter.html#
            ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
            Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
            Jet Black E46 M3

Коментар

injekciona написа:
              http://www.colomboangelo.it/tecnifilter.html#
              Ето къде бил ключа от бараката, предполагам че с тоя филтър ще се кара екстра някъде където няма много прах и т.н., че незнам до колко успява да улавя по финните частици, иначе е много лесен за поддръжка, с компресора за 2 минути и е готов.
              punto HGT

Коментар

Е не ги улавя Лошото е, че финната прах шлайфа много добре цилиндъра
                Power Under Pressure

Коментар

Изпадна ми един дросел от пунто хгт и го премерих като диаметър, отзад където е паричката е около 60мм.Отвора на смукателния колектор е със същия диаметър, интересно колегата cerwin, когато е монтирал по голям дросел от 2,5 ако не е сменил и самия всмукателен колектор, който си е на 60мм, какъв ще е смисъла от подобна замяна ?
                  punto HGT

Коментар

riot, в неделя на драга имаше жълто пунто МК2 с турбо мотор, но отзад пишеше HGT, първоначално си помислих, че си ти, пак беше с Пловдивска регистрация, но след състезанието човека много бързо си тръгна и неможах да отида да го разгледам отблизо :D
                    punto HGT

Коментар

Не съм аз, беше Миро, скоро го сглобиха и е 2.0 20v турбо с много жокери.
                      Fiat Punto MK2 Broom Yellow 200++

Коментар

riot написа:
                        Убил е Бравото или за донор е използвано нещо друго

Коментар

riot написа:
                          Предполагам това https://www.facebook.com/UrbanPerfor...type=1&theater
                          Fiat Punto MK2 Sporting
                          Fiat Punto MK2 HGT

Коментар

До колкото знам, миналата година пукна блока в бравото, и като го свалиха, направи го метнаха в пунтото с новите карантии.

Коментар

За какви коне говорим, пу как ме е яд, че не прескочих да разгледам как са успяли да го набутат тоя петак в тая теснотия, иначе даде време в една от дръпките, но не помня колко, май беше ниска 13-ка. Имаше и едно Уно, май беше с 2,0 16VT, май беше македонско, също имаше и няколко алфи, но пак не бяха бъларски, наще фиатки нещо ги няма по тия състезания
                              punto HGT

Коментар

мисля, че гонят около 600, но колко е в момента незнам. Моето не се прави за тази цел, и надали ще се види по такива състезания, макар че нищо не се знае.

Коментар

Working...
                                X