didich написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто HGT ново начало
Collapse
X
-
Ще го мисля тоя педал, като отида да слагам летните гуми ще залягам пак да видя къде скърца тая гад.Друго ми идва на акъла по повод ЕКУ-то - има ли вариант да се монтира по стария модел Хитачи, което позволява чипване или примерно да се вземе ЕКУ от алфа със същия мотор 1,8, там разликата май е само, че мотора е с 8 свещи ?? или драмата ще е голяма с друго ЕКУ ??п.п. оплакване - тъпата лампа на таблото за аербега пак светна, колегата ВО я изчисти началото на зимата, аз привързах буксата със свински опашки да не се мести, но пак светна , няма отърване, това червено на таблото ми вади очита даже и през деня, май пак ще се ходи на диагностика.punto HGT
Коментар
-
Продължаваш да не проверяваш това което ти казах Просто напиши в гугъл "симптоми датчик разпределителен вал" и виж какво ще излезе. Ако пробваш със старото хитачи най вероятно ще трябва да пробваш и със стария дебитомер.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Банков, питането ми за друго ЕКУ не е във връзка с неравномерните обороти на мотора, а по скоро преминаване на друга заводска електроника с цел по лесна манипулация с нея, примерно най елементарното - да може да се чипне при първия човек на който звънна, а не да обикалям всички тунинг фирми и всички да вдигат рамене п.п. Пунтото мисля, че няма дебитомер или пак съм в грешка ??punto HGT
Коментар
-
riot написа:Като се постопли малко и почва да скарца, решението за мен беше, малка дупка при привода от страната на педала и честа смазка с бяла грес на спрей.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
bagera написа:didich чип на атмосверка едва ли ще го усетишpunto HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар