Пак да питам че не разбирам На твойта глава/като модел/ си сложил валове от алфа, датчика на разпределителните валове еднакъв ли е за двата модела. Това което описваш много ми прилича на проблем с него. Иначе ти не си ли с тръбен колектор, ако искаш имам един който е 4ъкм 2, ако ти върши работа мога да го довлека, на мен само прах ми събира. Мислех че моя е спукан но проблема е долу в двуцевката при мен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто HGT ново начало
Collapse
X
-
S_BANKOV написа:Пак да питам че не разбирам На твойта глава/като модел/ си сложил валове от алфа, датчика на разпределителните валове еднакъв ли е за двата модела. Това което описваш много ми прилича на проблем с него. Иначе ти не си ли с тръбен колектор, ако искаш имам един който е 4ъкм 2, ако ти върши работа мога да го довлека, на мен само прах ми събира. Мислех че моя е спукан но проблема е долу в двуцевката при мен.punto HGT
Коментар
-
Да питам пак нещо Ако омотая колектора с лента, допълнителната топлина, която ще държи колектора топъл при контакта с главата няма ли да повиши температурата и на самата глава, от там проблем с гарнитура и т.н., питам защото когато първия път мотах колектора с лента на по късен етап духнах гарнитура на главата, дали е от това незнам, може и съвпадение да е, но да си питам, че колегата kaci после пак ще ми чете конско :Dpunto HGT
Коментар
-
didich написа:Ще стане лудница с 9-ките , мери ли ги колко кила са, поне ми направи впечатление, че тия джанти не са много тежки ??biankov, назад беше писал за някакви диоди по фаровете, нещо резултат има ли ??
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар