Колега не знам за ХГТ от какво може да се сложи, но до колкото съм чел (чувал) има малко по голям респонс при подаване на газ. Само с разпилване ще трябва да правиш и нова паричка най-вероятно лазерно рязане, за това търси някой по голям и слагай и после кажи ефекта от цялата работа.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто HGT ново начало
Collapse
X
-
didich написа:Привет друго питане: някой пробвал ли е на атмосферка с монтаж на по-голям дросел или разпилване на оригиналния как са нещата?? ако се сменя при хгт от какъв модел може да стане без да се преправя ??, евентуално ефект от цялата манипулация ??Grande Punto 1.9 JTD Sport '06
Punto GT 1.4 Turbo '99
Punto Sporting 1.2 16v '01 - ex
Коментар
-
По темата със Supercharger-рите Ето хората как правят нещата със Supercharger марка Rotrex http://www.fiatforum.com/barchetta/2...mlМодела е Rotrex C30-64 и го дават 100-280 к.с. http://jam-sport.co.uk/wp-content/up...ger-System.jpg , кита си върви с всички части и е на скромната цена от £1,704.00 Човека до колкото ми е силен английският /а той е много зле / казва, че единствено е сменил дюзите и е необходимо да се ремапне ЕКУ-то.Какво му трябва на човек .... пари и кола, по която да ги харчи :Dpunto HGT
Коментар
-
Дросел
emzo написа:Много четеш по форумите ми се струваЛанчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
-
emzo написа:коментара е към дидича.И докато не намери начин да се заиграе с хитачито, почти всичко друго е безсмислено.punto HGT
Коментар
-
То тази работа с пиленето е малко ламерска, ако се препили повечко ще се съсипе и най-често ремонта ще струва колкото друг или трябва да се иде на струг да се направи и от там нова паричка на лазерно рязане. За това вземи си друг по голям и събери 300 кинта за Hitachi-то М/у другото колегата ICI или Келеша от Варна не могат ли да оправят нещата с компа?Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
-
Значи е ОК работата, явно при други хгт-та нещо е имало "извращения" с изпускателната система Тая седмица влизам за презацепване на валовете и дано се оправи празния ход Една похвала - най сетне си намерих оригинална щека за маслото, ще гледам да я снимам тия дни и да покажа каква е разликата спрямо щеката на друг мотор 1,8.punto HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар