каква е джантата ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто HGT ново начало
Collapse
X
-
Какви гуми си приготвил ?? качвал съм деветка отзад за проба с гума 215/40/16 и стои перфектно Преработвал ли си задните амортесьори, смисъл горната втулка ??, сега само с джантата монтирана всичко изглежда ОК, но като сложиш гумата и пуснеш от крика, горния болт на амортесьора влиза в гумата и приключваш. Пробвай с гума и кажи какво се случваpunto HGT
Коментар
-
Някой май е пазарувал от Иван от Казичане и мойте 17-ки са от него При мен опираха в този болт, защото 17-ките са с ЕТ 45 и влязоха навътре в калника, решение има - развиваш болтовете, вадиш втулката и с флекса я скъсяваш, после връщаш и стягаш, общо взето болта влиза с толко навътре с колкото скъсиш втулката и така спестяваш доста главоболия, пък и си караш с любимите джанти без да слагаш фланци, но това беше при мен, мойте са на 7J, при теб с тия 9-ки няма начин да минеш без фланци, до колкото аз пробвах деветките отзад за да не опира в болта, който е предварително обработен по горната технология ЕТ-то с фланците трябва да го докараш някъде около 15-20 по спомен, но тъй като имаш налични фланци ще видиш с кои точно ще пасне най добре, така че хем да не опира в болта, хем като качиш някоя и друга мадама отзад да не ти стърже гумата в калникаpunto HGT
Коментар
-
какво свършихотзад ще трябва поне 5мм фланец, след като скъся въпросната втулка не би трябвало да имам проблемифланци бол, но само тези които Иван от Казичене ми даде станаха- 5милиметровитеголфовите са с по-малък централен отвор- говорих със стругаря "ми" и каза че може да ги преправи но май няма да има нужда...евентуално може за преднитеутре ако имам време след работа, ще кача две гуми на предна и задна джанти и ще резна втулката
Коментар
-
Рязане му е майката, че иначе с тия фланци ще стане грозна работа, смисъл много ще се изнесе джантата навън и визията ще стане меко казано грозновата За съжаление когато пробвах същите джанти, само че тогава Иван имаше 4-ри 9-ки, не остана време да пробвам 9-ка как стои отпред ??Ако имаш време утре пробвай 9-ката отпред и виж дали ще опира някъде по окачването, просто ми е интересно как стоят нещата п.п. със стоковото окачване ли си ??, пунтото хгт ли е ??punto HGT
Коментар
-
S.W.A.T. написа:задния амортисьор е поизтекъл май
Коментар
-
така, ето я темата която бях пуснал за пружинитеhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...=450иначе чакам да ми се обадят като монтират гумите и ако ми остане време мога да ги кача да видя дали ще опиратнямах възможност да скъся втулките но така или иначе ще ми трябват и гумите за пробаи да не съм офф- една снимка на един "каприз"махнах така дразнещото оранжево на мигача, боя и лак на черните пластмаси и почистване на лупи и рефлекторидесният фар е Депо но му смених лупите и рефлекторите с Валеопробвах и вариант с затъмнено оранжево но не ми допадна
Коментар
-
Станали са много добре. Аз моите съм ги разглобил и около всяка лупа слагам по 28 диода. За сега незнам какво ще се получи, но ако стане добре ще кача снимка. В противен случай ще си купя нови фарове, защото тези вече ги надупчих П.П. Намерих си стоманени маркучи за спирачките и се колебая дали да ги взема. Някой ако по-запознат, ако може да даде съвет.
Коментар
-
biankov написа:Станали са много добре. Аз моите съм ги разглобил и около всяка лупа слагам по 28 диода. За сега незнам какво ще се получи, но ако стане добре ще кача снимка. В противен случай ще си купя нови фарове, защото тези вече ги надупчих П.П. Намерих си стоманени маркучи за спирачките и се колебая дали да ги взема. Някой ако по-запознат, ако може да даде съвет.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар