riot написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто HGT ново начало
Collapse
X
-
Дай повече инфо колега, ХГТ ли е дзверчето Абарт пакет отвън с хубави абартови джантета от стило, до тука 6+ Има ли окачване, че ми се вижда нисичка, с какви гуми си на тия 17", не пести инфо Гледам има 3 уреда на мястото на СД-то, а него долу ли си го преместил, че при мен е обратно, уредите са на мястото на СД чейнджъра.punto HGT
Коментар
-
riot написа:ХГТ-е, няма окачване, гумите са 205/40/17, уредите са горе, сд-то е долу не съм го правил аз така я купих, колата ще се продава на части.punto HGT
Коментар
-
аз имам части да и обърна волана, но не искам тая кола я купих за части, купето има бая ръжди а на мен не ми се занимава, ще си взема каквото ми трябва на мен, останалото се продава. Колата е с цяла генерация на суперспринт от колектора до крайното гърне. карал съм много пунтота друго като това хгт не съм виждал да върви, няма да му трака вариатора, много е готино, но скорстна кутия се счупи по пътя. Всичко от нея се продава, така че ако искате нещо питайте.Fiat Punto MK2 Broom Yellow 200++
Коментар
-
Има ли HGT-та в тоя форум Благодарение на колегата dimaka_vs, който е цар с поялник в ръка сътворихме следното осветлението на таблотоПРЕДИ:http://imageshack.us/photo/my-images...менихме оригиналните смотани оранжежи диоди с бели, като ефекта, който се получи според мен е повече от добър, осветлението е мръсно бяло, ненатрапчиво и доста по ефектноpunto HGT
Коментар
-
Моите диоди си седят в шкафа няма кой да ги сложи :Х :Д...иначе с бели е станало много добре ...а като са пастирани са уникатчета. И естествено грешките на еърбеците дето ги трупа :Х... Моята вече е на 16-ки и с лоша предна броня ... но няма кой да я снима :Д.... :P :PFiat Punto1.1, 55hp
Fiat Punto HGT 1.8, 130hp
Fiat Punto JTD 1.9, прогресия
Коментар
-
daniel_georgiev написа:...И естествено грешките на еърбеците дето ги трупаpunto HGT
Коментар
-
тука сме, как моите уреди ги вързах към силовия кабел на запалката, така хем не съм опъвал много кабели, хем и заводско си е направено както ти го е вързал човека - на стартер гаснат само че сега моите не работят защото ходих да си сменям меката връзка на генерацията и като дигнаха колата горе - ужас, всичко отдолу до задния мост омазано с масло, а тройника на датчиците се върти на ръка, като колелото на късмета и тече като спукана чешма. Сега е в бокса докато съм на море за монтаж на разпънките и някои дреболии. Като дигнахме капака и се оказа че капака на клапаните е счупен при единия болт и сега се търси читав втора ръка, колегата riot да даде цена ако го продава отделно. Опитва се последно време да ми лази по нервите, ама ще я вкарам в пътя. Поздрави!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар