Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пунто HGT ново начало

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Снимка от миналата седмица Отзад съм със спортните пружини, отпред съм с оригиналните, че тия гуми 205/45 закачат.Днес пробвах ей това животно отзад Brock B6 16" на 9J ET 30, наложи се да сложа и един фланец 5мм, че опираше в задния амортесьор, с гуми 215/40, за съжаление нямах с какво да снимам - изродска работа, борда на джантата беше в една линия с калника, а гумата стречната излизаше изцяло навън, уникално изглеждаше, нещо подобно на това, но с една идея малко по на вътре: не остана време да я пробвам как ще стои отпред, почват лоши мисли да ми минават през главата, но по наще улици ...
    punto HGT

Коментар

лелеле много доволно ще стане евала! ...скоро и от мен ще има снимки и аз съм качил едни валяци 16 с фланчета 15мм :Д..... ма още не е готова
      Fiat Punto1.1, 55hp
      Fiat Punto HGT 1.8, 130hp
      Fiat Punto JTD 1.9, прогресия

Коментар

Направо извънземни джанти Тва е най красивия хеч бек според мене, точно тва пунто 98-2003
        Punto JTD
        http://prikachi.com/images/505/4734505h.jpg

Коментар

Имам питане от къде да си намеря гумен нож за предната броня или евентуално от кква кола може да стане ?
          Fiat Punto1.1, 55hp

Коментар

За съжаление и 5W50, което сипах на дзверчето го харчи за около 2500км съм долял 1 литър, главата е след ревизия с нови гумички, сутрин на студен и на загрял мотор колата изобщо не пуши нито припушва, къде ходи това мясло и аз незнам, явно сигментите са за смяна за друго не се сещам
            punto HGT

Коментар

ако е от сегменти би трябвало да сълзи и да оставя петна .. аз бях така ..
              Fiat Punto1.1, 55hp

Коментар

daniel_georgiev написа:
                ако е от сегменти би трябвало да сълзи и да оставя петна .. аз бях така ..
                от къде ще сълзи, нямам загуба на масло от мотора, всичко на всякъде е сухо ?
                punto HGT

Коментар

е *а му майката значи го гори ...мен са ми казвали като запаля колата да отида при ауспуха и с ръка да препреча газовата стуя.Така разбрах, че моята гори масълце :Д... а именно ако гори ще имаш мънички черни точици по дланта не знам дали ще ти помогне, но следкато от никъде не тече нямам идея от какво ще да е друго.
                  Fiat Punto1.1, 55hp

Коментар

daniel_georgiev написа:
                    е *а му майката значи го гори ...мен са ми казвали като запаля колата да отида при ауспуха и с ръка да препреча газовата стуя.Така разбрах, че моята гори масълце :Д... а именно ако гори ще имаш мънички черни точици по дланта не знам дали ще ти помогне, но следкато от никъде не тече нямам идея от какво ще да е друго.
                    Ако е кофти маслото пак ще го гори дори при напълно изряден мотор
                    Sedicivalvole (Racing Rosso)now
                    GTV 2.0 (612 A)now
                    E60 530D now.. hate it big time :D
                    Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
                    Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex

Коментар

_power_ написа:
                      Това е маслото - Emperol 5W50, пълна синтетика, покрива следните стандарти: o API SM / CF o ACEA A3/B3, A3/B4 o VW 502.00/505.00 o MB 229.3 o Porsche http://www.oleje-mazivo.cz/?2191,emp...w-50-1l-baleni за съжаление май не е виновно маслото
                      punto HGT

Коментар

didich написа:
                        _power_ написа:
                        Това е маслото - Emperol 5W50, пълна синтетика, покрива следните стандарти: o API SM / CF o ACEA A3/B3, A3/B4 o VW 502.00/505.00 o MB 229.3 o Porsche http://www.oleje-mazivo.cz/?2191,emp...w-50-1l-baleni за съжаление май не е виновно маслото
                        Побвай Якко или Мотулче ....пък и спесификацията фабричната мисля, не ти е 5/50
                        Sedicivalvole (Racing Rosso)now
                        GTV 2.0 (612 A)now
                        E60 530D now.. hate it big time :D
                        Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
                        Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex

Коментар

То фабричната спецификация сигурно на 80% от всички автомобили е 10W40, но избягах от него, защото го харчи още повече, пробвах и с 10W60, но пък зимата му идва гъстичко, явно проблема не е в маслото за съжаление
                          punto HGT

Коментар

didich написа:
                            То фабричната спецификация сигурно на 80% от всички автомобили е 10W40, но избягах от него, защото го харчи още повече, пробвах и с 10W60, но пък зимата му идва гъстичко, явно проблема не е в маслото за съжаление
                            Спокойно, моята 1.8-ца преди ремонта харчеше 2 литра на 1000км, така че може да е далеч по-зле
                            ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
                            Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
                            Jet Black E46 M3

Коментар

Интересно, като бях последния път на околовръстното в едно сервисче за смяна на масла, едно от момчетата сподели, че има приятел, който на ладата си инсталирал мотор 1,8 от фиат и ползвал ладичката за кеф, тЪ тоя с ладичката какво ли не правил по тоя мотор и така и не решил проблема с харченето на масло, с една дума тоя мотор си харчи масло и това е, но пък и не е съвсем така, защото тука колеги с тоя мотор споделят, че не пипа маслото, всеки е прав за него си в крайна сметка Ще се отваря за сигменти и ревизия на целия блок /на главата я минах тая процедура/ и това е, но кога ще стане незнам
                              punto HGT

Коментар

Ако е наред, не би трябвало да харчи чак толкова масло. Моята в момента е със Selenia 20K, на 2500км след разработката и не го е пипнала (за сега )
                                ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
                                Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
                                Jet Black E46 M3

Коментар

Working...
                                X