Снимка от миналата седмица Отзад съм със спортните пружини, отпред съм с оригиналните, че тия гуми 205/45 закачат.Днес пробвах ей това животно отзад Brock B6 16" на 9J ET 30, наложи се да сложа и един фланец 5мм, че опираше в задния амортесьор, с гуми 215/40, за съжаление нямах с какво да снимам - изродска работа, борда на джантата беше в една линия с калника, а гумата стречната излизаше изцяло навън, уникално изглеждаше, нещо подобно на това, но с една идея малко по на вътре: не остана време да я пробвам как ще стои отпред, почват лоши мисли да ми минават през главата, но по наще улици ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто HGT ново начало
Collapse
X
-
За съжаление и 5W50, което сипах на дзверчето го харчи за около 2500км съм долял 1 литър, главата е след ревизия с нови гумички, сутрин на студен и на загрял мотор колата изобщо не пуши нито припушва, къде ходи това мясло и аз незнам, явно сигментите са за смяна за друго не се сещамpunto HGT
Коментар
-
е *а му майката значи го гори ...мен са ми казвали като запаля колата да отида при ауспуха и с ръка да препреча газовата стуя.Така разбрах, че моята гори масълце :Д... а именно ако гори ще имаш мънички черни точици по дланта не знам дали ще ти помогне, но следкато от никъде не тече нямам идея от какво ще да е друго.Fiat Punto1.1, 55hp
Fiat Punto HGT 1.8, 130hp
Fiat Punto JTD 1.9, прогресия
Коментар
-
daniel_georgiev написа:е *а му майката значи го гори ...мен са ми казвали като запаля колата да отида при ауспуха и с ръка да препреча газовата стуя.Така разбрах, че моята гори масълце :Д... а именно ако гори ще имаш мънички черни точици по дланта не знам дали ще ти помогне, но следкато от никъде не тече нямам идея от какво ще да е друго.Sedicivalvole (Racing Rosso)now
GTV 2.0 (612 A)now
E60 530D now.. hate it big time :D
Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex
Коментар
-
_power_ написа:Ако е кофти маслото пак ще го гори дори при напълно изряден моторpunto HGT
Коментар
-
didich написа:_power_ написа:Ако е кофти маслото пак ще го гори дори при напълно изряден моторSedicivalvole (Racing Rosso)now
GTV 2.0 (612 A)now
E60 530D now.. hate it big time :D
Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex
Коментар
-
didich написа:То фабричната спецификация сигурно на 80% от всички автомобили е 10W40, но избягах от него, защото го харчи още повече, пробвах и с 10W60, но пък зимата му идва гъстичко, явно проблема не е в маслото за съжаление
Коментар
-
Интересно, като бях последния път на околовръстното в едно сервисче за смяна на масла, едно от момчетата сподели, че има приятел, който на ладата си инсталирал мотор 1,8 от фиат и ползвал ладичката за кеф, тЪ тоя с ладичката какво ли не правил по тоя мотор и така и не решил проблема с харченето на масло, с една дума тоя мотор си харчи масло и това е, но пък и не е съвсем така, защото тука колеги с тоя мотор споделят, че не пипа маслото, всеки е прав за него си в крайна сметка Ще се отваря за сигменти и ревизия на целия блок /на главата я минах тая процедура/ и това е, но кога ще стане незнамpunto HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар