Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пунто HGT ново начало

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ето какво правят хората извън БГ, изродска работа, джанти 18" на 10J, пълна лудница http://www.youtube.com/watch?v=At1Kd...eature=related
    punto HGT

Коментар

Евала,много труд и пари са вложили ама резултата е уникален.

Коментар

най-надъхващото клипче е тва признал съм го ..тоя ми е идол!! от него зех идеята за бялата центална конзола. :P
        Fiat Punto1.1, 55hp
        Fiat Punto HGT 1.8, 130hp
        Fiat Punto JTD 1.9, прогресия

Коментар

Ето на това казвам аз истински проект :P
          Fiat Punto MK2 HGT 1.8 16V
          Опитвам се да стана малко преди да си легна ....хаха
          Аз съм животно и имам страхотен нюх- обуняние на сляп и зрение на глух !!!

Коментар

пичове преди 2 дена си взех този звяр ама е в гаража смениха ми ремаци масло термостат водна помпа свещи и това е утре си е взимам и ще кача снимки тези снимки са от салона дето е взех ама утре ще сложа нови снимки кажетими мнението ви мерси предварително ! http://alfa.kachi-snimka.info/viewer...321560111s.jpg http://alfa.kachi-snimka.info/viewer...321560178n.jpg

Коментар

Много безаварийни километри можем да пожелаем Чакаме с нетърпение новите снимки да видим и с какви джанти е барната.Една молба и ако ти се занимава ... щракни ако можеш колата от долу, че ми е интересно как са прекарали тръбите на изпускателната система и как са монтирали второто гърне от дясната страна.Също ми е интересен тоя надпис "V6", малко ме съмнява да е верен, но ако действително има шестак под капака със сигурност ще си единствен и то не само в БГ
              punto HGT

Коментар

нее V6 имитация е ама за одоло няма проблем цялата генерация е сменена неска е взех и съм доволен утре 6те я снимам на светло а и малко 6те е оправям от вътре неонки а у :Д

Коментар

абе да ви питам ако си сменя маслото на скоростите дали ше се опраи проблема със синхронизаторите. Казаха ми че може да се оправи :D
                  Fiat Punto1.1, 55hp

Коментар

daniel_georgiev написа:
                    абе да ви питам ако си сменя маслото на скоростите дали ше се опраи проблема със синхронизаторите. Казаха ми че може да се оправи :D
                    Може и да се поуспокоят нещата...и вземи една добавка на ЕсТиПи ...има я в Шел под формата на туба на паста за зъби синьо на бял фон е отпред с червен надпис ЕсТиПи http://www.google.com/imgres?hl=en&s...1t:429,r:4,s:0
                    Sedicivalvole (Racing Rosso)now
                    GTV 2.0 (612 A)now
                    E60 530D now.. hate it big time :D
                    Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
                    Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex

Коментар

ма заедно с маслото ли я блъскам.. и цялата ли :D иначе мс за отговора !
                      Fiat Punto1.1, 55hp

Коментар

Яко .. много нови ентусиасти с ХГТ продалжаваите в същия дух
                        Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

daniel_georgiev написа:
                          ма заедно с маслото ли я блъскам.. и цялата ли :D иначе мс за отговора !
                          Да заедно с новото масло и да цялата!СОри на автора на темата за спам-а
                          Sedicivalvole (Racing Rosso)now
                          GTV 2.0 (612 A)now
                          E60 530D now.. hate it big time :D
                          Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
                          Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex

Коментар

daniel_georgiev написа:
                            Най- сетне и аз да се похваля с нещо :D боядисах си централната конзола белчка и мн ми харесва а иначе искам и сивият ринг на волана да боядисам ама знаете ли как става свалянето му...да не земе да избега еърбега :D ... днес и аз си купих сини диоди и ще се заиграя с таблото
                            Неможе да свалиш ринга тои си е с аърбега пробваи да облепиш може да се получи нешо апък еърбега се сваля лесно 3 или 4 болчета има отдолу.
                            Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

ако сваля целия еърбег прдполагам че ще стане ма по натам ! мерси иначе
                              Fiat Punto1.1, 55hp

Коментар

Вече минаха два месеца от както купих моето ХГТ.. и си мисля по какво мога да разбера двигателя ми запазен ли е, издухан/уморен/родил ли е ? :D
                                Punto HGT

Коментар

Working...
                                X