ама това си е тунинг раздел нали а и аз не ходя по състезания да се дърпам . макар че жлизам в клас до 1600 с търбо сега ама е по интересно да ги оставям по сфетофарите замислени отколкото да сес ъстезавам . така поне не ме знаят и им идва като грум от ясно небе а и имам си и лундж контрол и на място държи 5500 и като пъсна съединителя и става страшно
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто HGT ново начало
Collapse
X
-
Cerwin написа:тя парадата е добра ама аз вече имам малко над 220 коня под капака и затова не държиако имаш ъзможност си жземи парада . ама и не я насилваи на предела много в завоите защото тя държи ама до едно времеFiat Punto MK2 HGT 1.8 16V
Опитвам се да стана малко преди да си легна ....хаха
Аз съм животно и имам страхотен нюх- обуняние на сляп и зрение на глух !!!
Коментар
-
didich написа:Екстра е станала машинката Плаче за едни червени странични мигачи и едно черно фолио на емблемата на предния капак, ако успееш и с едни 4-5см да я смъкнеш надолу ще стане лудница
Коментар
-
Здравейте колеги сигурно не е тук мястото на което трябва да си задам въпроса но ще се радвам ако някой ме насочи.От една седмица съм собственик на пунто ГТД и имам проблем с таблото стрелката на километража е на 220 а на оборотомера е на 7 000 днес купихме друго сложихме го всичко беше ок и като пуснахме фаровете всичко изгасна ако я изгасиш за 10 мин се оправя но светнеш ли фаровете таблото става дискотека.Моля ви помагайтеFIAT Punto 1.8 16V
Коментар
-
dimaka_vs написа:Ей го е с новите джанти!Fiat Punto MK2 HGT 1.8 16V
Опитвам се да стана малко преди да си легна ....хаха
Аз съм животно и имам страхотен нюх- обуняние на сляп и зрение на глух !!!
Коментар
-
Лошите новини при мене продължават, но поне колата ще се оправи и няма да и се притеснявам повече.Преди мене незнам дали са я правили тука в БГ или още в Италия, но главата все едно са я събирали с чук и секач, как е карала незнам.Ако някой може да помогне направо да се вземе друга глава нека да пише, може и на личноpunto HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар