Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пунто HGT ново начало

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kanuista написа:
    Вече минаха два месеца от както купих моето ХГТ.. и си мисля по какво мога да разбера двигателя ми запазен ли е, издухан/уморен/родил ли е ? :D
    Масло харчи ли ??Първото и най лесно нещо е да свалиш свещите и да премериш компресията как е, нормално трябва да е около 13 атм.
    punto HGT

Коментар

масло не харчи.. за свещите благодаря ще проверя..
      Punto HGT

Коментар

хора купувам картер за пунтото ми ако нчкои може да ми намери 6тот никаде немога да намеря фиат пунто 1.8 хгт 1999 пи6ете моля ви

Коментар

И аз да питам нещо намерих вариатор на старо, от фиат купе 1.8..предполагам става, но има ли смисъл? Човека ме уверява че работи и ми го дава за 150 кинта.
          Fiat Punto1.1, 55hp
          Fiat Punto HGT 1.8, 130hp
          Fiat Punto JTD 1.9, прогресия

Коментар

незнам дали 6те стане турсих навсякаде и немога да намеря ужас ама продулжавам да търся няма как :Х

Коментар

daniel_georgiev написа:
              И аз да питам нещо намерих вариатор на старо, от фиат купе 1.8..предполагам става, но има ли смисъл? Човека ме уверява че работи и ми го дава за 150 кинта.
              То по принцип и тракащия си работи, до сега не съм чул някой да си е счупил мотора заради тракащ вариатор.При положение, че може нов да се намери за около 300лв. ако съм на твое място бих се напънал за нов, да не стане като с ремонтния комплект - след смяна никой не може да ти гарантира дали ще кара 100, 1000 или 10 000 км. Аз като правих пълен ремонт на главата преди 2 месеца сложих ремонтен комплект, като се смениха и някакви лагери около самия вариатор, които не вървят с ремонтния комплект, какво да кажа на моменти си трака, на моменти не се чува, но скоро не мисля да сменявам вариатора, защото майсторите го гледаха и казаха, че няма никакви проблеми и си е здрав
              punto HGT

Коментар

slavi2251 написа:
                хора купувам картер за пунтото ми ако нчкои може да ми намери 6тот никаде немога да намеря фиат пунто 1.8 хгт 1999 пи6ете моля ви
                Колегата "cerwin" май беше сменявал картер, но ще те излъжа, май ставаше от алфа ромео 156, но пак трябва да се провери, там мотора мисля, че е същия само дето главата е туин спарк
                punto HGT

Коментар

didich написа:
                  slavi2251 написа:
                  Колегата "cerwin" май беше сменявал картер, но ще те излъжа, май ставаше от алфа ромео 156, но пак трябва да се провери, там мотора мисля, че е същия само дето главата е туин спарк
                  Също в миналата ни тема която заключиха имаше точно какъв картер става но не помня точно от каква кола пиши в търсенето Punto HGT и би трябвало да ти излезне темата там има мн полезни работи + това за картера
                  Fiat Punto1.1, 55hp

Коментар

колега пусни малко снимки на пунтото да го разгледаме /daniel_georgiev/
                    Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

направо съм луднал няма никаде немога да намеря :х намериме в faceto :slavi iovchev намериме там 6те го види6 ако има моливи пи6ете ми 6тот вече 3 седмци седи колата етака :х мерси предварително !

Коментар

daniel_georgiev написа:
                        150лв за вариатор на старо, като сложиш и труда за смяната поне за мен риска не си струва..... Аз си взех моя чисто нов преди 2 седмици от Англия за 100 паунда, но имаше кой да ми го донесе и ми излезна 230лв.
                        ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
                        Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
                        Jet Black E46 M3

Коментар

да май и аз се разколебавам ...иначе относно картера ето предишната ни тема.. на тази страница http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...=asc&start=630 има вариант за картер от темпра 1.8 мисля че има по-голям шанс да се намери ! Успех
                          Fiat Punto1.1, 55hp

Коментар

GbGz написа:
                            мерси за отговора
                            Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

GbGz написа:
                              GbGz написа:
                              мерси за отговора
                              хах братле извинявай, че не отговорих моя грешка! колата ми е яко мръсна но довечера ше я изпера :D и ще кача снимки да я скивате
                              Fiat Punto1.1, 55hp

Коментар

Понеже обещах!! давам една тук и останалите у снимката ! http://dankata33.snimka.bg/tuning/punto-hgt.641175
                                Прикачени файлове
                                Fiat Punto1.1, 55hp

Коментар

Working...
                                X