Fiat Punto MK2 HGT 1.8 16V
Опитвам се да стана малко преди да си легна ....хаха
Аз съм животно и имам страхотен нюх- обуняние на сляп и зрение на глух !!!
Много безаварийни километри можем да пожелаем Чакаме с нетърпение новите снимки да видим и с какви джанти е барната.Една молба и ако ти се занимава ... щракни ако можеш колата от долу, че ми е интересно как са прекарали тръбите на изпускателната система и как са монтирали второто гърне от дясната страна.Също ми е интересен тоя надпис "V6", малко ме съмнява да е верен, но ако действително има шестак под капака със сигурност ще си единствен и то не само в БГ
нее V6 имитация е ама за одоло няма проблем цялата генерация е сменена неска е взех и съм доволен утре 6те я снимам на светло а и малко 6те е оправям от вътре неонки а у :Д
абе да ви питам ако си сменя маслото на скоростите дали ше се опраи проблема със синхронизаторите. Казаха ми че може да се оправи :D
Може и да се поуспокоят нещата...и вземи една добавка на ЕсТиПи ...има я в Шел под формата на туба на паста за зъби синьо на бял фон е отпред с червен надпис ЕсТиПи http://www.google.com/imgres?hl=en&s...1t:429,r:4,s:0
Sedicivalvole (Racing Rosso)now
GTV 2.0 (612 A)now
E60 530D now.. hate it big time :D
Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex
ма заедно с маслото ли я блъскам.. и цялата ли :D иначе мс за отговора !
Да заедно с новото масло и да цялата!СОри на автора на темата за спам-а
Sedicivalvole (Racing Rosso)now
GTV 2.0 (612 A)now
E60 530D now.. hate it big time :D
Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex
Най- сетне и аз да се похваля с нещо :D боядисах си централната конзола белчка и мн ми харесва а иначе искам и сивият ринг на волана да боядисам ама знаете ли как става свалянето му...да не земе да избега еърбега :D ... днес и аз си купих сини диоди и ще се заиграя с таблото
Неможе да свалиш ринга тои си е с аърбега пробваи да облепиш може да се получи нешо апък еърбега се сваля лесно 3 или 4 болчета има отдолу.
Коментар