Като накича всичко по мотора би следвало да има разлика, не слагам чип на стоков мотор , проблема е, че нямам идея кога ще стигна да монтирам нещата, защото си трябват финанси.Аз нищо не направих със смазването на педала, сменявах каре и главина и не остана време кой да се занимава - още си скърцам.Трябва да сменявам жилата на ръчната спирачка, че всичко е блокирало, дано сега на техническия преглед след 1 седмица пак да мина м/у капките, като миналата година
знам че не е сток, или ще ти трябва заради доработките?силов тунинг съм правил само със смяна на двигател
bagera, заради промените ще се наложи тая процедура, иначе ако беше идеята само да се сложи чип като за пробата най вероятно няма да се усети разликата ако не се види примерно при измерване.IVANOV_HGT, това ще да е интересна джаджа, като натиснеш копченцето или там каквото е, усещаш ли някаква промяна във вървеж или каквото и да било друго нещо в работата на мотора ??
не няма разлика ще ходя да я замерят в сервиз кадето знам че слагат чипове може да има нещо изгоряло или да не работи
Само един човек в БГ от всички серзиви и тунинг ателиета ми заяви, че може да се оправи с хитачито, това е колегата OEM, ти в кой сервиз ще я караш, защото най вероятно ще го гледат хитачито като извънземни и незнам дали ще ти свършат някаква работа освен да ти вземат парите ?
Това на мен специално нищо не ми говори, но като минеш през механиците сподели после какво са ти казали и дали има някаква промяна в работата на мотора
Да се похваля, пък след монтажа дано пак да е за хвалба Поръчах си олекотена шайба за коленовия вал, събота предстои монтаж и ще споделя ефекта ако има такъв
Шайбата пристигна, благодарности на Ферариста, надявам се да лепне перфектно Купих си и резервна филтърна кутия за въздушния филтър, мисля малко да я модифицирам с по големи отвори за по лесно постъпване на въздух, пък ще видим какво ще стане.
Можете ли да ми кажете какво да очаквам като среден разход на едно HGT градско и извънградско, защото единствената информация, която намирам е комбинирано - 8.3л
възможно ли е поставянето на твоя двигател на еку и инсталация с всички датчици от типо 1,8 16в 138кс мотора е без вариатор и екуто е вебер марели.Ако става пиши ми имам го.
Можете ли да ми кажете какво да очаквам като среден разход на едно HGT градско и извънградско, защото единствената информация, която намирам е комбинирано - 8.3л
Много зависи от това как караш, това е някаква усреднена цифра най вероятно и то получена предполагам при нормално каране, ако настъпваш, а то няма как да не настъпваш като караш тая кола, очаквай с около 1-2 литра отгоре.От Самоков към София на борд компа съм му докарвал разход от 20км/1л или иначе казано 5л/100км, но това с каране около 60-70км/ч на 5 та без пипане на спирачка по завоите и без рязко натискане на газта, демек с много галене.В София градско като сипя за 10лв газ, това са около 8л, минавам според зависи от натискането 60-70км, това е около 11-13л/100км., на магистралата със 140-150км/ч с пълна кола с багаж, жената и детето ми е давала и 14л/100 газ, така че нещата са много относителни.Карах италянка с малък мотор, имало е моменти, в които разхода се доближава до тоя на пунтото, но пък за динамиката няма база за сравнение, за това специално за мен съм решил кола под 1,8 мотор повече НЕ jakiro, незнам за кой е тоя пост, но ако това ЕКУ марели има опция да управлява вариатора на 1,8 VFD-то предполагам ще стане, но по скоро си мисля, че няма да може, предполагам не случайно са боцнали хитачи на тоя мотор
Коментар