Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пунто HGT ново начало

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пак да питам че не разбирам На твойта глава/като модел/ си сложил валове от алфа, датчика на разпределителните валове еднакъв ли е за двата модела. Това което описваш много ми прилича на проблем с него. Иначе ти не си ли с тръбен колектор, ако искаш имам един който е 4ъкм 2, ако ти върши работа мога да го довлека, на мен само прах ми събира. Мислех че моя е спукан но проблема е долу в двуцевката при мен.
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
      Пак да питам че не разбирам На твойта глава/като модел/ си сложил валове от алфа, датчика на разпределителните валове еднакъв ли е за двата модела. Това което описваш много ми прилича на проблем с него. Иначе ти не си ли с тръбен колектор, ако искаш имам един който е 4ъкм 2, ако ти върши работа мога да го довлека, на мен само прах ми събира. Мислех че моя е спукан но проблема е долу в двуцевката при мен.
      За датчиците незнам, но като гледам тук има разлика в номерата:http://axm-auto.com/index2.php?brand...лектора ми е тръбен, но този, който купих от injekciona е спортен на supersprint, като дойде време за монтаж ще ги наложа двата и ще ги снимам, спортния е с по дълги тръби Ето 4-2-то
      punto HGT

Коментар

Да питам пак нещо Ако омотая колектора с лента, допълнителната топлина, която ще държи колектора топъл при контакта с главата няма ли да повиши температурата и на самата глава, от там проблем с гарнитура и т.н., питам защото когато първия път мотах колектора с лента на по късен етап духнах гарнитура на главата, дали е от това незнам, може и съвпадение да е, но да си питам, че колегата kaci после пак ще ми чете конско :D
        punto HGT

Коментар

Аз ве4е 6000 км. Съм с лента И нянам проблеми с главата.

Коментар

малко се подготвям аз беличко със сини перли

Коментар

Ще стане лудница с 9-ките , мери ли ги колко кила са, поне ми направи впечатление, че тия джанти не са много тежки ??biankov, назад беше писал за някакви диоди по фаровете, нещо резултат има ли ??
              punto HGT

Коментар

да ти кажа не ми пука колко са тежки- но ми се струват по-леки от тавите :D (джантите на голфа) които са 6.5Jа вече е късно да ги меря- гумите са монтирани

Коментар

Ето 4-2-то [/quote]Колко ми е познат тоя колектор. :D
                  Fiat Punto MK2 Broom Yellow 200++

Коментар

Хах, мда точно това е твоя колектор от англичанката, още тогава се бях наточил за цялата изпускателна, но нямаше финанси, а и май тогава бях счупил мотора и се събираха пари за ремонта Подкара ли пунтото вече или ??
                    punto HGT

Коментар

riot написа:
                      Колко ми е познат тоя колектор. :D
                      И на мен
                      ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
                      Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
                      Jet Black E46 M3

Коментар

Колко и да ви е познат, мандалото хлопна, вече е при мене ... само незнам кога ще кацне на мотора, дано да е по скоро.
                        punto HGT

Коментар

didich написа:
                          Ще стане лудница с 9-ките , мери ли ги колко кила са, поне ми направи впечатление, че тия джанти не са много тежки ??biankov, назад беше писал за някакви диоди по фаровете, нещо резултат има ли ??
                          Отказах се от диодите. Направих единия фар и се оказа много грозно. От другата седмицапочвам смяната намотора и заедно с това ще се опитам да вградя лупи с би-ксенон в моите фарове. Като започна с ремонтите ще качвам снимки.

Коментар

Май ще си остана единствения в тая тема с пунто хгт, всички сменихте моторите, други си продадоха колиците ... мани мани.
                            punto HGT

Коментар

аз си го карах, ама сега зимата му свалих пак мотора, за разни бонуси и освежаване на коша и разни други ектрси по окачването, тия дни ще го мятам, че се постопли малко да го покарам/
                              Fiat Punto MK2 Broom Yellow 200++

Коментар

Някой със съвет какво да направя, че да спре да ми скърца педала на съединителя при натискане и отпускане, така е от 2008 г.
                                punto HGT

Коментар

Working...
                                X