Значи мерих дупките с шублер до колкото мога да измеря, също така и налагах новите дискове за отзад. И четирите дупки са насреща. От вътрешната страна на джантите не пише размера на междуболтовото разтояние. Та незнам х100 ли х98 ли.стягах с динамометричен ключ на 140 нютона.като след прескачането на тресчотката още по 2/3 пъти превъртаха с по осмина оборот докато прескочи отново, но смятам че е нормално това
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
абарт
Collapse
X
-
Бравус ... и джантите, и ножа на предната броня, и маската, и праговете, и въобще цялостно в момента колата изглежда много добре!Не знам как е боята ,но със сигурност дясното рамо на чистачките трябва да се намести! Възможно ли е мигачите да ги затъмниш с фолио или лак? Много се набиват на очи!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Ами попринцип се колебая между бели тунинг мигачи, или има едно фолио то е черно на решетка ама такава с кръгли отвори. Един мои приятел си направи стоповете на маздата и стояха мн яко. Има вмомента и нова технология с карбонова хартия във вода става супер ама трябва да взема бели мигачи за да стане ефект карбон. А иначе съм се фокусирал върху джантите сега. Свалил съм ги че имам малък проблем и съм поръчал ексцентър болтове щото иначе лоша работа. Наистина се оказа че са 4х100 ама аз изкам да ги таркалям. Или да ги пусна в ибеи и после да взема оз-супергилера на 4х98 не знам ще пробвам. И още съм намислил добавки за панелите към праговете. Ще стане ефект като абарт праговете нагоре ама ще ги раздуя малко и ще им направя джобче за мрежа.fiat bravo sx 1.6 16V 103
Коментар
-
Колегата с дясното рамо на чистачката! Пробвах да наместя ама остава един луфт там, тоест мислих че се е разместило от шлиците ама имам в оста долу луфт вариращ от там където се вижда чистачката до пластмасовата кора долу. Вероятно трябва да сменя механизма незнам какъв е проблема разгобявах всичко изглежда нормално а не е. Та сега имам друг проблем пристигнаха ми ексцентър болтовете обаче май са малко дълги.резбата е 38мм. И аз мисля че даже няма да мога да ги затегна. Защото първо сложих джантите като несъобразих естествено с болтовете от желязните джанти които нямат конус да стърчи от главата и им пуснах малко стружка ама не пречи.после ги сложих с тези от другите ми лети джанти които са 30мм резба и отпред де появи точно на един оборот на джантата биене с затягане тоест като от крив диск.ама дисковете са нови а като сваля джантата няма проблем там. Та мисълта ми е някои евентуално с гранде пунто може ли да ми каже размер на резбата от алуминиевите джанти, да си изрежа болтовете на толкова. А в нета не намирам информация по въпроса.fiat bravo sx 1.6 16V 103
Коментар
-
мисля да си сложа такава раздувка на капака
Ще помоля за мнения дали добре ще се върже тая раздувка с цялостния проект или да си оставя капака чист. Но лично аз съм се зарибил да я сложа, въпреки че после по снадките често ще се пука. Но няма как ако не е оригинално излят капака така е, но гъдела си е гъделfiat bravo sx 1.6 16V 103
Коментар
-
Ето какво се случи на проекта по път за работа. Търся предна броня абартова,няква промоцийка, щото работата е солена. Спешно! Инъче има нужда от: радиатор(воден), двата тампона на еадиатора отгоре, рамка под радиатор, десен фар, пр.броня, капак с двете панти, въздуховод. Рогът и гредата под бронята съм ги опънал вече. Предницата е понаместена но се нуждае спешно от броня щото е голяма цигания вмомента!fiat bravo sx 1.6 16V 103
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар