Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

абарт

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Предни спирачни апарати от JTD или 1,8 ще ти свършат работа и ще направиш много успешен ъпгрейд на предните спирачки! Мисля, че междуболтовото на съпорта е същото като твоето, а и диаметъра на болтовете съвпада. Цената им, по спомен е символична, като ремонтният комплект за едно колело е на цена 20.
    Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
    Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
    http://www.keepfighting.ms

Коментар

С риск да ми се разсърди някой без лощи чувства риторично да попитам:Вие колеги от всички модели на марката само Браво,Брава и Марея ли знаете?Вентилирани дискове 257х20мм. са слагани на Типо 2.0-Грант Туризмо, Темпта 2.0, Дедра 2.0, Делта 2.0 ,Алфа155 2.0 с двигатели 113 и нагоре к.с.Още веднъж се извинявам ако съм засегнал някой.Поздрави

Коментар

С риск да не се обидиш че не си прав- тия дето си изброил са система Lucas-Girling , Браво/Брава/Мареа са система Bendix/ATE което е нещо съвсем различно. Не се подлъгвай от това че дисковете са еднакви като размер.
        Фиат Крома 1.9 16v+
        Фиат Браво 1.6 16v
        Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

В интерес на истината никой няма да се обиди на колегата! Факт е обаче, колко разлики има в привидно еднаквото моделно семейство на Браво/Брава и Марея ... просто това е безумие! И предвид това аз лично съм се интересувал основно за съвместимост на части именно от тези три модела. Някои детайли може да се търсят, като еднаквост в "епер", но там се губи много време и резултата хич не е сигурен!п.п. съвета ми е да си запазиш жълтите дискове, да си намериш апарати и си готов. НО като правиш тея работи, най-хубавото е да вложиш средства и в нови маркучи и подмяна на сп. течност!!!

Коментар

От пред съм сменил маркучите щото превъртях едната гайка на апарата долу като го свалях не че не ставаше докато престигнаха новите ама не ме кефи идеята дабкарам така
            fiat bravo sx 1.6 16V 103

Коментар

Не мисля,че системата е от значение.Тя е просто въпрос на контруктивно решение относно изработката и визията.Важното е,че и двете системи вършат една и съща работа и според мен не е от значение коя ще сложиш.

Коментар

А междуболтовото разстояние на апаратите нищо ли не значи?А и не друго, но защо трябва да се експериментира с нещо при положение че има утвърдени неща които просто стават без никакво преправяне? Въобще колко останали Типо, Темпра и другите дето си ги предложил има за части сравнени с Браво/Брава/Мареа?
                Фиат Крома 1.9 16v+
                Фиат Браво 1.6 16v
                Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Аз не разбирам много! И не съм сигурен вбтова което ще кажа ама по сериен номер предните носачи са еднакви на всичко що е фиат алфа в годините 95-05 не точно но плюс минус малко.та след като са еднакви! Не мисля че има разлика в междуболтовито където стоят апаратите, или аз не съм за кво стаеа въпрос също и задните съвпадат там където има такъв вид окачване и задните главини са еднакви до гранде пунто мисля може и на евото да са такива.та ако някои все пак излезе с категорична информация за този спор в цифри ще сложи край на спора ви! Аз мисля че всичко италианско може да се пресади на друго италианско.аз аз се сдобих с апарати от браво хгт.

Коментар

Аз с теоритици няма да споря за нещо, което на практика си е така.Ако някой се съмнава в казаното да заповяда на място да му ги сваля и да провери сам.При условие, че шенкелите са еднакви за всеки един от изброените модели и диска е 257мм. къде колега видя разликата?Е ако диаметъра е 284мм темата е вече друга съгласен съм, че междуболтовото разстояние е различно.Ако държите на статистиката в цифри не ми представлява проблем да ги измеря междуболтовите разстояния при условие,че се търкалят супортите в гаража.ПП.Извинявам се ако спамя в темата на колегата и се надявам маклия спор да е бил полезен с някаква информация за него. Поздрави на всички

Коментар

Ами с джантите се получи не точно желания от мен ефект но!!! Това е положението поне няма кит и криво и от три метра не се вижда сега следва рециклаж на задните апарати и близкия месец обуване на фиата с летните обувки
                      Прикачени файлове

Коментар

Само информативно да питам: тея разкошни джанти не са ли случайно 4х100, защото имай предвид че главините на бравото ти са с 4х98 отвори?!

Коментар

Не 4х98са, и аз поне още не съм видял фиат с 4х100. Отнася се и за абарт. Джантите са оригинални, рака че бяма причина да са друг размер. Вече са на колата с гуми 205/40. Пасват идеално

Коментар

И 4x100 да са не виждам голяма драма, те хората карат на главина 5x110 джанти 5x114, вие за 2мм в диаметър се притеснявате Колега със здраве да си ги караш и вземи пусни една снимка да оплакнем очите
                            punto HGT

Коментар

ARaGoRN написа:
                              Не 4х98са, и аз поне още не съм видял фиат с 4х100. Отнася се и за абарт. Джантите са оригинални, рака че бяма причина да са друг размер. Вече са на колата с гуми 205/40. Пасват идеално
                              Grande Punto-то е 4x100
                              ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
                              Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
                              Jet Black E46 M3

Коментар

Ами то ме е срам да я снимам. Тя една матова горката плаче за боя ама още не съм готов с всичко та да я боядисам, ама ще я щракна иначе.

Коментар

Working...
                                X