Първата абарт придобивка по моето браво
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
абарт
Collapse
X
-
На браво такъв размер дискове няма- има 257х12мм ,тези са най-често слагани стандартно на 1.6 , вентилираните са 257х20 ,тях съм ги виждал само на Мареа Уикенд 1.6 заводски монтирани. Ако си взел вентилирани трябва обезателно да смениш накладките и апаратите.Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
-
Накладки съм купил ама апарати не. И кви апарати да търся? Сериен номер, конкретен модел който е само с вентилирани дискове или какво. И въпрос защо в ахм-ауто за моя 1.6 16 103 се предлагат обикновени дискове на 12мм и вентилирани на 20мм след като модела не е предвиден с такива. Сигурно ли че ако изпиля накладките с по 4 мм няма да стане. Или въобще диска не влиза в апарата? Аз тая вечер ще проверя ако влиза трябва да става така си мисля.като на голфовете продават тесни и широки накладки според зависи с кви дисковв сиfiat bravo sx 1.6 16V 103
Коментар
-
В апарата не влиза другия диск, няма смисъл да съсипваш накладките. В сайтовете за части има много измишльотини, по принцип се сравнява това което сваляш с новото щото има разлики в години на производство,нива на оборудване, със или без АБС и още такива работи. Ако си взел вентилирани дискове 257х20 ти трябват апарати от Браво/a или Мареа 1.8 , 1.9TD и 1.9JTD .Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
-
240/11мм стават ли? Не редакция. Намерих 257/12мм. Значи окончателно продавам два нови вентилирани диска .твърда цена 80 лв. После ще дам и точните параметри.дисковете ще са в бг след 3/4 месеца. Сега да се пращат по куриер няма смисъл щото цената ще стане тройна. За сега спирам въпроса с предните дискове, по нататък може. Сега съм намерил донор за отзад от алфа 146 взимам всичко главини,апарати,дискове,накладки,планки за ръчна,жилото за ръчна,маркучетата за спирачките. Някаква пречка да ми станат отзад? Аз не виждам пречка. носачите са като моите,главините също мисля. Трябва да стане евентуално. Ооне там да стане от първия пътfiat bravo sx 1.6 16V 103
Коментар
-
ARaGoRN написа:240/11мм стават ли? Не редакция. Намерих 257/12мм. Значи окончателно продавам два нови вентилирани диска .твърда цена 80 лв. После ще дам и точните параметри.дисковете ще са в бг след 3/4 месеца. Сега да се пращат по куриер няма смисъл щото цената ще стане тройна. За сега спирам въпроса с предните дискове, по нататък може. Сега съм намерил донор за отзад от алфа 146 взимам всичко главини,апарати,дискове,накладки,планки за ръчна,жилото за ръчна,маркучетата за спирачките. Някаква пречка да ми станат отзад? Аз не виждам пречка. носачите са като моите,главините също мисля. Трябва да стане евентуално. Ооне там да стане от първия пътFIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ИМАШ ПОД КАПАКА,А КОЛКО ИМАШ В ГЛАВАТА
Коментар
-
Значи за сега да уточня! По въпроса с предните дискове си купих нормални 257х12мм.щото ако трябва да сменям и отпред апаратите отивам много в преразход. Та имам два нови винтилирани диска 257 х 20мм боядисани в жълто(продават се) за донора за отзад взех апарати от браво хгт 20в, а не от алфа от колегата литерлан пълен комплект с всичко.вече са при мен.следва рециклиране боядисване нови дискове и накладки. На въпроса с джантите окончателно има само есна опция и тва е полиране на специална лазерна машина като всякога цената е 150евро за джанта без значение полиране цялата джанта или сантиметър от нея.операцията изисквала един час настройка а после за секунди лазера полира и след това естествено трябва кирамика за да запази полировката.па по този въпрос частично ще замажа положението на две от джантите с перли,като ефекта е минимален.перлите регират добре на светлина единствено в примес с пигмент от водната боя само перлите сами по себе си нищо не правят върху гол алуминий.така че с светло сиво с примес от пели ще залъжа малко върху драскотините където са били и после на цяло с кирамика джантите.гуми все още нямам пробвах една 225/45/17която опира отвсякъде в право положение на воланаfiat bravo sx 1.6 16V 103
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар