брато тая "добавка" на предната броня от ауди ли е?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
абарт
Collapse
X
-
Jimy написа:Здрасти, дай моля те някакви разяснения за работата ти по маската?! Как и какво изряза, как закрепи мрежичката и тн?!Мерси ,предварително.fiat bravo sx 1.6 16V 103
Коментар
-
Към момента съм си направил и добавка за задната броня, ще бъде нещо като абартовите добавки встрани с джобове + 10 см.надолу. И съм си поръчал джанти от абарт гранде пунто 17’ но имам въпрос ако може колегите с бравота да помагат. Мисля да сложа 205/40 р17 но пак са широки,трябва май да втвърдя пружините, въпросът е как, понеже до сега беше на 15 ки на 195 и при пълен завой или при друсване стърже, но не като съм сам де.та се качвам на 17 и ми трябват идеи от опит! Благодаря за вниманието. Лек и безавариен път фиаткиfiat bravo sx 1.6 16V 103
Коментар
-
ARaGoRN написа:Незнам еазликата в този джеи размер. Даже незнам за какво точно е на тези абарки не е описан в обявата ще го разберабкато ги получа а моите са в българия в мазата и няма кои да види какво пише там освен по модел да потърся в нета.
Коментар
-
mehanoveca написа:ARaGoRN написа:Незнам еазликата в този джеи размер. Даже незнам за какво точно е на тези абарки не е описан в обявата ще го разберабкато ги получа а моите са в българия в мазата и няма кои да види какво пише там освен по модел да потърся в нета.fiat bravo sx 1.6 16V 103
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар