Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

абарт

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

брато тая "добавка" на предната броня от ауди ли е?

Коментар

От S8. Тук до две седмици ще я боядисам че нямам време сега, и ще сложа снимка. Че сега малко на нищо не прилича
      fiat bravo sx 1.6 16V 103

Коментар

Jimy написа:
        Здрасти, дай моля те някакви разяснения за работата ти по маската?! Как и какво изряза, как закрепи мрежичката и тн?!Мерси ,предварително.
        Значи маската е от браво, с двете мрежички отстрани. Изрязваш пластмасата в средата, по ръба.тази върху която стои емблемата. После изрязваш парче мрежа размер по желание. Подгъваш я около отвора, да застане долу горе плътно по маската и я мажеш с полиоритан за по здраво. Следващия момент!на маската има три метални щипки, една в средата долу(която пада с пластмасата), и две в краищата горе.двете ги махаш тъй като като я няма долната напъват маската надолу и отваря луфт от капака. Това е. Слагаш и карашПоздрави!!!

Коментар

Ето я шприцната, другата седмица боя.
          Прикачени файлове

Коментар

Крайния резултат отпред. Може би ще има и корекция по капака, но още не съм го измислил. Сега започвам да творя задната броня
            Прикачени файлове

Коментар

много добре изглежда....изчистен вид,а не нещо натруфено...поздравления!!!!!
              fiat bravo 1.6 16в 1996г.

Коментар

И аз към това се стремя. Има още работа обаче заминах в чужбина и не знам кога ще довърша

Коментар

Към момента съм си направил и добавка за задната броня, ще бъде нещо като абартовите добавки встрани с джобове + 10 см.надолу. И съм си поръчал джанти от абарт гранде пунто 17’ но имам въпрос ако може колегите с бравота да помагат. Мисля да сложа 205/40 р17 но пак са широки,трябва май да втвърдя пружините, въпросът е как, понеже до сега беше на 15 ки на 195 и при пълен завой или при друсване стърже, но не като съм сам де.та се качвам на 17 и ми трябват идеи от опит! Благодаря за вниманието. Лек и безавариен път фиатки

Коментар

205/40/17 са гумите със сигурност, а това дали ще ти стърже или опира някъде зависи от ЕТ-то на джантите, ако си нещо в диапазона на 35-40 предполагам, че няма да имаш проблем, но нека споделят и колеги, които карат такива джанти и гуми на браво, аз говоря от опит при пунто
                    punto HGT

Коментар

Ами моите 15ки са на ет 38, а тея абартки са 40

Коментар

ARaGoRN написа:
                        Ами моите 15ки са на ет 38, а тея абартки са 40
                        Има ли разлика в ширината на джантите "J"
                        punto HGT

Коментар

С едни вежди на фаровете ще стои още по-добре...
                          FIAT Bravo GT 1.6 16V 1999 - Pandora's Box
                          Единствено в България "селянин" е обидна дума.

Коментар

Незнам еазликата в този джеи размер. Даже незнам за какво точно е на тези абарки не е описан в обявата ще го разберабкато ги получа а моите са в българия в мазата и няма кои да види какво пише там освен по модел да потърся в нета.
                            Прикачени файлове

Коментар

ARaGoRN написа:
                              Незнам еазликата в този джеи размер. Даже незнам за какво точно е на тези абарки не е описан в обявата ще го разберабкато ги получа а моите са в българия в мазата и няма кои да види какво пише там освен по модел да потърся в нета.
                              карам със 17 от фиат стило абарт широки са 7ж ет41 не опират никаде нищо не съм преправял ако са ти омекнали пружините пиши ми имам едни от 1.8 перфектни задни но едва ли ще ти опират

Коментар

mehanoveca написа:
                                ARaGoRN написа:
                                карам със 17 от фиат стило абарт широки са 7ж ет41 не опират никаде нищо не съм преправял ако са ти омекнали пружините пиши ми имам едни от 1.8 перфектни задни но едва ли ще ти опират
                                С какви гуми си?

Коментар

Working...
                                X