Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

абарт

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

абарт

колеги интересува ме от каде намирате тея абартови неща? аз имам само прагове интересуват ме:предна броняспоилер задна броня или цяла броняантикрилофароведруги екстри по маската и капака се добавят после дакажем.мисълта ми е някои саит или на части ако се набара нещо как ми правите фиатките мене конкретно за БРАВО ме интересуваизвинявам се ако дублирам някои обаче тук не срещнах тема която да има нещо общо с това
    fiat bravo sx 1.6 16V 103

Re: абарт

ARaGoRN написа:
    колеги интересува ме от каде намирате тея абартови неща? аз имам само прагове интересуват ме:предна броняспоилер задна броня или цяла броняантикрилофароведруги екстри по маската и капака се добавят после дакажем.мисълта ми е някои саит или на части ако се набара нещо как ми правите фиатките мене конкретно за БРАВО ме интересуваизвинявам се ако дублирам някои обаче тук не срещнах тема която да има нещо общо с това
    Чисто нови има в Александър ауто на безбожни цени...другия ти вариант е рез колеги от форума.Много абартови елементи се продават тук.
    Sedicivalvole (Racing Rosso)now
    GTV 2.0 (612 A)now
    E60 530D now.. hate it big time :D
    Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
    Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex

Коментар

Re: абарт

Търси Racer_GT !

Коментар

свързахме се

Коментар

Колеги, сега ако кажете че и капачки за джанти АБАРТ могат да се намерят тук.....

Коментар

Tie написа:
            Колеги, сега ако кажете че и капачки за джанти АБАРТ могат да се намерят тук.....
            Е тука сме в греда и то ужасна Молих се на продавачи в И-бей да ми оратят но не пожелаха да пратят в една от изкл. страните а именно България, Ромъния, и Албания ....Мисля следващия месец по приятел в Германия да поръчвам ако имаш желание да се присъединиш казвай.
            GTV 2.0 (612 A)now

Коментар

Да, да, да Другата седмица към сряда се връщам от море и съм на линия да действаме, прати ми ЛС като си готов!!!П.С. Аз ще искам 2 или 3 комплекта в зависимост от цената

Коментар

а емблеми за отпред и отзад?като тунинговаш нали трябва да се сложи абарта

Коментар

наскоро видях интериора на едно браво абарт!!!!и много ми хареса топката за скоростния лост.ама не се сетих да си кача снимката сега не мога да я намеря.такава алуминиева кръгла с кожа,отгоре с онези шестограмчета и посредата емблемата абарт.та си мисля някои има ли идея за саит или магазин в българия, от където може да се купи подобно нещо или само емблемка,ама трябва да е обла за да легне на топката.и изобщо някви абарт аксесоари тоест емблемки за капаци,жанти,волан и.т.н.ще съм много благодарен ако някой знае нещо по въпроса

Коментар

ARaGoRN написа:
                    наскоро видях интериора на едно браво абарт!!!!и много ми хареса топката за скоростния лост.ама не се сетих да си кача снимката сега не мога да я намеря.такава алуминиева кръгла с кожа,отгоре с онези шестограмчета и посредата емблемата абарт.та си мисля някои има ли идея за саит или магазин в българия, от където може да се купи подобно нещо или само емблемка,ама трябва да е обла за да легне на топката.и изобщо някви абарт аксесоари тоест емблемки за капаци,жанти,волан и.т.н.ще съм много благодарен ако някой знае нещо по въпроса
                    Тук няма нищо! освен ако изпадне нещо във Фофума. Всичко което искаш го има в ибей
                    GTV 2.0 (612 A)now

Коментар

лошо

Коментар

явно тази тема е изчерпана.такаче ще помоля модераторския екип на форума да сложи ключ

Коментар

промяна в плана

Добре де. Тъй като не е заключена все още, няма да отварям нова, а ще драсна тук. Значи започнах да барвам по колата отсам оттам все още нищо не се е получило, но като цяло ми харесва ще кача и някоя снимка ако има забележки или някоя идея да коригирам преди да съм започнал с кита. Реших да не слагам детайли от смола понеже са доста тежки, а просто преправям пластмасата. след малко качвам и снимките

Коментар

ето малко снимки в работен режим. Още нищо не е готово с изключение на маската
                            Прикачени файлове

Коментар

Здрасти, дай моля те някакви разяснения за работата ти по маската?! Как и какво изряза, как закрепи мрежичката и тн?!Мерси ,предварително.
                              Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                              Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                              http://www.keepfighting.ms

Коментар

Working...
                              X