здравеитеколеги някои пробвал ли е дали стават ли брони от пунто МК2 на МК1?ако не стават много ли е разликата за преправяме.и каде са разликите.благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
стават ли брони от пунто МК2 на МК1?
Collapse
X
-
Значи броните от мк2 стават на мк1,но предната иска много преправяне.Има едно червено пунто което е с броня от мк2,питах собственика му и до колкото си спомням е хамалогия.Точно под мигачите бронята не влиза остава растояние,също и ъглите идват по-дълги, ще кача снимка на моето пунто с наложена броня от мк2 която и до сега така ми стои защото все не се решавам да почна да я правя.А задната мисля,че става без никакво преправяне, не съм пробвал ,но има клипче в youtube и доколкото виждам става: http://www.youtube.com/watch?v=JHFK8a_YIAQ .Надявам се да съм бил полезен.
-
Всичко става желание да има човек.Фаровете от мк2 са много големи,другото което е ще има много напасване,заваряване на ламарини защото са савсем различни от тези на мк1,китосване,боядисване което общо взето е доста пари.Накрая според мен резолтата е доста лош виждал съм на снимки.По добрия и дори по евтин вариат е кристални фарове от ebay или дори наскоро се продаваха в форума за доста малко пари.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар