Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

стават ли брони от пунто МК2 на МК1?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

стават ли брони от пунто МК2 на МК1?

здравеитеколеги някои пробвал ли е дали стават ли брони от пунто МК2 на МК1?ако не стават много ли е разликата за преправяме.и каде са разликите.благодаря

Значи броните от мк2 стават на мк1,но предната иска много преправяне.Има едно червено пунто което е с броня от мк2,питах собственика му и до колкото си спомням е хамалогия.Точно под мигачите бронята не влиза остава растояние,също и ъглите идват по-дълги, ще кача снимка на моето пунто с наложена броня от мк2 която и до сега така ми стои защото все не се решавам да почна да я правя.А задната мисля,че става без никакво преправяне, не съм пробвал ,но има клипче в youtube и доколкото виждам става: http://www.youtube.com/watch?v=JHFK8a_YIAQ .Надявам се да съм бил полезен.
    Прикачени файлове

Коментар

а фаровете от мк2 на мк1 ?
      Punto SX 1.7D -57hp 1996 г. Ex
      Laguna RT 2.2D - 83hp 1995 г. Ex
      Brava SX 1.6 16v - 103hp 1999 г. Ex
      Laguna RT 1.9DTI - 98hp 1998 г. Driving
      Убий скороста - Спаси дете!

Коментар

Всичко става желание да има човек.Фаровете от мк2 са много големи,другото което е ще има много напасване,заваряване на ламарини защото са савсем различни от тези на мк1,китосване,боядисване което общо взето е доста пари.Накрая според мен резолтата е доста лош виждал съм на снимки.По добрия и дори по евтин вариат е кристални фарове от ebay или дори наскоро се продаваха в форума за доста малко пари.

Коментар

мк1

благодаря за информацията ----тунинг бронята ти е за мк2-----към калниците пасва ли дъгата-ако можеш да качиш снимки да се види колко е разликата ako само това е разликата в предната броня ше се пробвам и ще кача снимки .поздрави

Коментар

Ето ти от мк2 на мк1 с много преправяне става всичко
            Прикачени файлове

Коментар

hg

в смисал на много преправяне -зор или ужас?(моляте бади по конкректен щом си се сбласквал с проблема)благодаря

Коментар

Working...
              X