Здравейте на Всички. Може би темата ми не е точно за този раздел,но тук ми се стори,че е най добре да я сложа! Та по въпроса: вчера смених ангренажа и ролките и направих нещо,което отдавна имах мерак да свърша
да си поиграя с валовете! Преместихме смукателния със зъбче напред,а изпускателния зъбче назад и дадохме 5 градуса аванс. До тук добре обаче се появиха няколко проблема:1.Оборотите на празен ход са около 2000 (студен), 1500 (топъл)2.Мотора работи неравномерно и малко по шумно(боботещо),а оборотите играят много и мотора притриса3.Като загрее колата и вкл. перката гасне задължително 4.Като развие обороти, при връщането на газта падат мнооого бавноДавайте акъл какво да я правя,принципно знам че най добрия вариант е да я върна по дефолт,обаче сега се форсира по добре и определено наема по добре във високи обороти ,а прекъсвача като че ли е още по учестен и по бърз.До колкото знам във форума има хора дето са я правили тая гимнастика и се надявам да получа отговор на въпросите!Поздрави от Стареца

Коментар