16-ка влиза и то с няколко размера гуми. Затворения обем не е за хора които сакат да им бълбочи баса в корема Yellow_Flash_Colorz_PDT_15Колега не се заяждайте с 2000 20 V Turbo, той просто мисли логично, тъй като както някой по нагоре писа- има много такива теми на ентусиазирани потребители, чиито теми без снимков материал се губят "в превода". И аз спирам да пиша, когато се започнат нещата ще коментираме.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги - моля ви за тунинг съвет!
Collapse
X
-
PaUnOff написа:16-ка влиза и то с няколко размера гуми. Затворения обем не е за хора които сакат да им бълбочи баса в корема Yellow_Flash_Colorz_PDT_15Колега не се заяждайте с 2000 20 V Turbo, той просто мисли логично, тъй като както някой по нагоре писа- има много такива теми на ентусиазирани потребители, чиито теми без снимков материал се губят "в превода". И аз спирам да пиша, когато се започнат нещата ще коментираме.Ако има нещо което отличава тунинг маниака от обикновенния човек, то това е желанието му да сътвори нещо съваршенно.!
Коментар
-
_power_ написа:Аз държа младежа да качи снимки на колата в сегашното и състояние :D + снимки от смяната на ремъци в края на месеца....тогава ще съ сигурен че поне основата е на лице :DАко има нещо което отличава тунинг маниака от обикновенния човек, то това е желанието му да сътвори нещо съваршенно.!
Коментар
-
dancoo написа:Трябваше да започнеш темата - Как да тунинговам колата си, която е с АГУ.И логичният отговор е: изхвърли АГУ-тоП.С. Оправи си и малко пунктоацията, че много трудно ти се четат постовете.Ако има нещо което отличава тунинг маниака от обикновенния човек, то това е желанието му да сътвори нещо съваршенно.!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар