Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Музика в Браво
Collapse
X
-
Хм! 500лв. За кое ? Според моят "скромен" опит в сверата на аудио озвучението тези 30лв дето си ги дал за тоя хай саунд са били безмислени ! После говорителят не е free air за да седи там , демек ефекта от него още 1 път се губи ! Смятам че елипсите ти са достатачно добри и е трябвало да приключиш до там ! И на края един съвет от мен, вярно е че финансите са малко ама за да очакваш някакво качество помисли върху плеъра!
Коментар
-
durex_a написа:Хм! 500лв. За кое ? Според моят "скромен" опит в сверата на аудио озвучението тези 30лв дето си ги дал за тоя хай саунд са били безмислени ! После говорителят не е free air за да седи там , демек ефекта от него още 1 път се губи ! Смятам че елипсите ти са достатачно добри и е трябвало да приключиш до там ! И на края един съвет от мен, вярно е че финансите са малко ама за да очакваш някакво качество помисли върху плеъра!
Коментар
-
pi6aka написа:durex_a написа:Хм! 500лв. За кое ? Според моят "скромен" опит в сверата на аудио озвучението тези 30лв дето си ги дал за тоя хай саунд са били безмислени ! После говорителят не е free air за да седи там , демек ефекта от него още 1 път се губи ! Смятам че елипсите ти са достатачно добри и е трябвало да приключиш до там ! И на края един съвет от мен, вярно е че финансите са малко ама за да очакваш някакво качество помисли върху плеъра!
Коментар
-
durex_a написа:pi6aka написа:durex_a написа:Хм! 500лв. За кое ? Според моят "скромен" опит в сверата на аудио озвучението тези 30лв дето си ги дал за тоя хай саунд са били безмислени ! После говорителят не е free air за да седи там , демек ефекта от него още 1 път се губи ! Смятам че елипсите ти са достатачно добри и е трябвало да приключиш до там ! И на края един съвет от мен, вярно е че финансите са малко ама за да очакваш някакво качество помисли върху плеъра!
Коментар
-
Според мен , единственото което е добре в цялата ти пострика са елипсите херц( въпреки че са доста нисак клас и не са никак подходящи за усилвател ) , ако искаш да направиш приятна музика с малко при продавай всичко друго с което раполагаш вземи си един хубав плеър Алпин, една 12-ка Паинер и някакъв усилвател ( най-добре моно блок на 300-350 W RMS ) което ще ти излезе ако взимаш усливателя и плеъра втора ръка , някдаде кам 400лв , елипсите не ги свързвай към суилватела че няма да изкарат много. Поздрави."ТЕ VW и Opel бягат бърже,защото ги гони ръждата"
Коментар
-
Усилвателя изпъва горе долу, въпреки че не е от най-качествените. Но не знам, с включени към него елипси, какъв ще е този бас дето ще свири силно и ще му стигнат 2х90W RMS, коитоо не са и много реалниFiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
-
pi6aka написа:Аз да не искам музика за състезания направил съм си го така че на мене да ми харесва и бих казал че съм доволен..но всеки с вкуса сиFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
В последният ти пост се изказа съвсем на място-най-важното е на теб да ти харесва.Минал съм по твоят път и ако си постоянен ще се зарибиш,ако чуеш някоя друга понаправена система.Моят фиат ми е вече само неделен и хоби автомобил.Даже имам тема която междудругото не съм попълвал отдавна,а съм напреднал доста.Усилвателят ти за парите си е перфектен,поиграй си с настройките и по нататък си смени плеъра.Има пайнери и кенуудчета от ниският клас до към 200лв с които ще усетиш разликата спрямо сегашният ти плеър.Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар