Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Информация за чип тунинг на Купе 2.0, 20 В, 147 к.с.?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Информация за чип тунинг на Купе 2.0, 20 В, 147 к.с.?

колеги някои ще ми кажи ли нещо за чип тунинга на купе 2.0cc, 20в, 147кс?1.7. Заглавието на нова тема трябва да е подходящо и описателно. Примери за лоши заглавия са: Помогнете ми, Заклещих се, Имам проблем, HELP: PROBLEM, ПОМОООЩ!!!!!!, Molqvi kajete ......., nqkoi znae li... и т.н. Пример за добри заглавия са: Проблем: Не мога да си отключа Tipo-то, Въпрос: как да си рестартирам ECU-то на Stilo-то, Link: Tipo/Tempra Workshop manual, RQ: DVD ePER Tipo и т.н. Модераторски екип на fiat-bg.org
    Фиат купе има само два недостатака, ограниченията по пътя и полицайте!!! 2.0cc, 20v, 147ps Coupe!

Аз щи кажи.Чирвен е на цвят и е много убав.1.8. Спамът няма да бъде толериран в никой случай (спам - едносрични и повтарящи се постове, както и оф-топици). Това включва и предлагането на хостинг (платен и безплатен), платен превод на филми и т.н., инсталации/услуги срещу заплащане и други. Потребители които спамват ще бъдат предупреждавани, а техните постове ще бъдат изтривани. Модераторски екип на fiat-bg.org
    Fiat Tipo
    Corsa b комби !

Коментар

Working...
    X