Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

пребоядисване

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

пребоядисване

Здравейте колеги, имам едно питане! Някой може ли да ми каже евентуално ако знае къде мога да намеря и на каква цена боя за цялостно пребоядисване на моята фиатка. А цвета се води: BLACK INK SM.MS.VR. 820 Deltron-lacrit. Благодаря Ви предварително !
    vasilaki87
    FIAT BRAVA - 1.6 16V - 103HP - 11.1995 г.

Само в магазини които се занимават с продажба на автобои!Боята която ти искаш Фиат 820 е перла ... демек малко по-скъпа от обикновения металик ,който е на около 65 лв. само боята, а перлата ти е около 95 лв. пак само боя това са цени на марката Мобихел сравнително много добра боя с хубави качества и най-важното на прилична цена!Ако искаш нещо скъпо според мен няма смисъл ,защото цвета е един и същ навсякаде независиму от марката на боята има разлика само в парите. Само моляте недей взимай боя от марката BODY .... всичко друго освен този!!!След като се пръсне боята се пръска лак ... който запечатва боята.Ако искаш да ти е дълго време лъскава колата и да хваща окото трявба да и се напръска хубав лак ... най-малко от 50 лв. нагоре литъра комплект ,защото иам лакове по 20лв. ,25лв. 30 - 35 лв. които за момента докото се издаде колата е супер лъскава но след няколко месеца .. .2-3 и лака изчезва ... няма я тази плътност дебелина и т.н. стоят много постни!!! Ужасно!Като пръска лака бояджията гледай точно кутията която отваря дали е същата която ти си му казал .. .защото повечето бояджии взимат най-ефтиното , за да им остане повече пари за тях .. и после ти казват че са пръскали лак от 60 или 70 лв. .... и ти се кефеш ,че е пръскал хубав лак ...... но .... след 2 месеца гледаш .... лака го няма ..... и усещаш в този момент , че са те прецакали стабилно!

Коментар

колега отиваш в магазин за автобои.казваш искам конвенционална боя за фиат номер 820(такава понеже акрилната,алкидната са скапани.водната база дава голям разход няма голям резултат което значи че тази е по икономична понеже покрива най-добре!!!!!)така ако ще пръскаш на цяло цвет кило ще ти стигне.ако ли не може към 700грама да вземеш от нея(ако колата е червена не взимаи сикенс става морковен цвят)пък и е скъп.взимаш 2 кила лак много е важно лака да е хубав!!!!! ако е калпав язък ти за боята.препоръчвам ти "даина","сикенс"или "69-ката на спринт ИТАЛИЯ,такива като боди и новол забрави.това зна това е моя съвет иначе като цена КИТ+ШПРИЦ+БАЗА+ЛАК+някоя друга шкурка е около300кинта маисторлъка по договаряне.съвет пурво разпитаи за маистор,после върви.евтиното излиза по слъпо дазнаеш!!!!!има някои мажат в/у лака без да матират и така.ти си знаеш успех в начинанието
      fiat bravo sx 1.6 16V 103

Коментар

Re: пребоядисване

АЗ я намерих, ама се оказа черна - не знам защо. Но и с това приключих - цвета вече е налице
        vasilaki87
        FIAT BRAVA - 1.6 16V - 103HP - 11.1995 г.

Коментар

Working...
        X