Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каква нова турбина за 2.0 20V Турбо

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

колега има актуатор от мойта 2560 ..., и още боклучета който търсиш тръбички и темподобни ... само че рестрикторния болт и фланеца ги продадох ) но пак имам за маслото имам и маркуч за маслото свиркай ако ти трябва нещо
    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

s00rry написа:
      колега има актуатор от мойта 2560 ...,
      Ако е стандартния за турбото няма да му свърши работа. Трябва му това:

Коментар

това е снимкат която има
        Прикачени файлове
        ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

r.punto написа:
          лагерната турбина като гт2560 се върти доста по бързо от подобно на нея втулкова турбина това е мнение на поне 3-4 хора занимаващи се с тунинг сериозно...а лага може с подходящи турбо пътища,аспух,даунпайп да се намали до миниум..особено пък двигатели по 1,8 и нагоре въртят турбините по бързо от 1,4 ..
          мале мале моляте не пиши повече че ми писна да споря с тебе кое как се върии да вземеш малко ма ми по смяташ какви турбо пътишя трябва да сложим за 2560 ката за да мамалее лага може да спулва по рано но въртенето е нещо коренно различно , даже има мнооого фтулковици който се вътрят мнооооого по бързо лагерниците
          Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
            r.punto написа:
            лагерната турбина като гт2560 се върти доста по бързо от подобно на нея втулкова турбина това е мнение на поне 3-4 хора занимаващи се с тунинг сериозно...а лага може с подходящи турбо пътища,аспух,даунпайп да се намали до миниум..особено пък двигатели по 1,8 и нагоре въртят турбините по бързо от 1,4 ..
            мале мале моляте не пиши повече че ми писна да споря с тебе кое как се върии да вземеш малко ма ми по смяташ какви турбо пътишя трябва да сложим за 2560 ката за да мамалее лага може да спулва по рано но въртенето е нещо коренно различно , даже има мнооого фтулковици който се вътрят мнооооого по бързо лагерниците
            купи си домати и си направи доматен сок...затова им слагат лагери на турбините да се въртят по бавно от втулките...сложи си и чадърче в доматения сок..

Коментар

r.punto написа:
              WhitePower написа:
              r.punto написа:
              купи си домати и си направи доматен сок...затова им слагат лагери на турбините да се въртят по бавно от втулките...сложи си и чадърче в доматения сок..
              Говориш пълни глупости , моляте прочети малко преди да ми цитираш много големите ултрамега тунинг майсторието ти лагерницата на гаррет http://www.turbobygarrett.com/turbob...&4comp_e.jpgа ето ти и фтулковица http://www.squirrelpf.com/turbocalc/...ct_id=81Коя се върти на повече оботори ??????ако в нещо не си сигурен не го казваш , или питаш а не да ми твърдиш некви врели не кипели дето си чул некаде си но пак не си доразбрал
              Power Under Pressure

Коментар

пии сок...http://www.turbobygarrett.com/turbob...R_700382_3.htm има турбини и турбини зависи какво и как трябва да се постигне...но ти си модерен...много е готино да излизаш от картата на турбината..

Коментар

r.punto написа:
                  пии сок...http://www.turbobygarrett.com/turbob...R_700382_3.htm има турбини и турбини зависи какво и как трябва да се постигне...но ти си модерен...много е готино да излизаш от картата на турбината..
                  пак тръгваш да увъртяш и да се изхлузваш от твърдението ти кажи ми са верно ли си мислеше че лагерните се въртят по бързо ???? щото са с лагери а не с фтулки погледни че и 3071 е до 140000 оборота ( по бавна е и от ГТ2560.Защо ли? ) на перката , а има още хиляди турбини който са вътрят по бързо от лагерните гаредчета гт2660 значеш ли нещо за скоростта на перката на турбината от какво зависи ?ето ти жокер : поледни и карта на GT4094R на 3071 и на 2560 , може би ще отркиеш верния отговор от какво зависи скоротта на турбината ( което няма нищо общо с видът на лагерите )п.с. когато човек е сгрешил не е срамно да си го признае , срамно е да продължава да твърди грешното си твърдение
                  Power Under Pressure

Коментар

Аз пък не мога да разбера за какво се джафкате. Истината е написана на страницата на гарет, който както иска да си я интерпретира, това мен не ме интересува. И "мнение на поне 3-4 хора занимаващи се с тунинг сериозно.." не искам да коментирам, те са си техни.

Коментар

dancoo написа:
                      Аз пък не мога да разбера за какво се джафкате. Истината е написана на страницата на гарет, който както иска да си я интерпретира, това мен не ме интересува. И "мнение на поне 3-4 хора занимаващи се с тунинг сериозно.." не искам да коментирам, те са си техни.
                      Данко извинявай за спора , просто за пореден път Р пунто изтърси поредната глупост и хората ще вземат да се избият за съчмените щото се въртят по бързо от фтулковите и като се въртят по бързо значи повече върви колата а май е точно обратното ( забелязвам една зависимост ,че колкото по бавнообортна е една турбина толкова повече кон вади )
                      Power Under Pressure

Коментар

По принцип би трябвало лагерната да се развърта по- бързо при еднакви други условия, но винаги има изключения

Коментар

dancoo написа:
                          По принцип би трябвало лагерната да се развърта по- бързо при еднакви други условия, но винаги има изключения
                          Развърта и върти са две коренно отделни неща спулинга зависи много от лагерите и големината и теглото на перките оборотите не зависят от горепосоченото
                          Power Under Pressure

Коментар

WhitePower слез походи на земята ..много преди ти написах да си развиваш теориите както и където ти е удобно.. не мене да ме убеждаваш в твоята истина..въпроса беше бързо ли се развъртат лагерните турбини а не какви са им максималните оборотите на 2 и косур бара налягане..както и да е няма нужда да скачаш постоянно не си ми интересен ..да пишем рибата плували или живее във водата...

Коментар

r.punto написа:
                              Аз ли го написах това или ти ????за пореден път са изхлузваш с некви обяснения на рибата и водата , виш че ТИ сам си разграничил ЛАГА и ВЪТРЕНЕТО , като си казал че съчмите се въртят бързо , а лага се намалява от турбо пътищата което не е вярно- нали ??после като прочетеш малко и почваш да го увърташ , как лага зависел от съчмите , е нали зависел от турбопътищата и се смятали да са подходящи ??за да не ставаш за срам първо прочиташ после пишеш , ако незнаеш питаш ( това не е срамно ) но да се правиш на разбираш и да пишеш небивалици не е добре .Или се исразяваш на правилен език че да разбират всички за какво става дума имай в предвид ,че всички четат това и някой хора ще вземат да ти повярват и те да цитират да твърдят че лагерниците се въртят по бързо
                              Power Under Pressure

Коментар

r.punto написа:
                                .да пишем рибата плували или живее във водата...
                                ама риба или Рибар ? става ,щото хората питат за риба, каква да е а ти за рибяра обясняваш как лови риба .
                                Power Under Pressure

Коментар

Working...
                                X