колега има актуатор от мойта 2560 ..., и още боклучета който търсиш тръбички и темподобни ... само че рестрикторния болт и фланеца ги продадох ) но пак имам за маслото имам и маркуч за маслото свиркай ако ти трябва нещо
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каква нова турбина за 2.0 20V Турбо
Collapse
X
-
r.punto написа:лагерната турбина като гт2560 се върти доста по бързо от подобно на нея втулкова турбина това е мнение на поне 3-4 хора занимаващи се с тунинг сериозно...а лага може с подходящи турбо пътища,аспух,даунпайп да се намали до миниум..особено пък двигатели по 1,8 и нагоре въртят турбините по бързо от 1,4 ..Power Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:r.punto написа:лагерната турбина като гт2560 се върти доста по бързо от подобно на нея втулкова турбина това е мнение на поне 3-4 хора занимаващи се с тунинг сериозно...а лага може с подходящи турбо пътища,аспух,даунпайп да се намали до миниум..особено пък двигатели по 1,8 и нагоре въртят турбините по бързо от 1,4 ..
Коментар
-
r.punto написа:WhitePower написа:r.punto написа:лагерната турбина като гт2560 се върти доста по бързо от подобно на нея втулкова турбина това е мнение на поне 3-4 хора занимаващи се с тунинг сериозно...а лага може с подходящи турбо пътища,аспух,даунпайп да се намали до миниум..особено пък двигатели по 1,8 и нагоре въртят турбините по бързо от 1,4 ..Power Under Pressure
Коментар
-
пии сок...http://www.turbobygarrett.com/turbob...R_700382_3.htm има турбини и турбини зависи какво и как трябва да се постигне...но ти си модерен...много е готино да излизаш от картата на турбината..
Коментар
-
r.punto написа:пии сок...http://www.turbobygarrett.com/turbob...R_700382_3.htm има турбини и турбини зависи какво и как трябва да се постигне...но ти си модерен...много е готино да излизаш от картата на турбината..Power Under Pressure
Коментар
-
dancoo написа:Аз пък не мога да разбера за какво се джафкате. Истината е написана на страницата на гарет, който както иска да си я интерпретира, това мен не ме интересува. И "мнение на поне 3-4 хора занимаващи се с тунинг сериозно.." не искам да коментирам, те са си техни.Power Under Pressure
Коментар
-
dancoo написа:По принцип би трябвало лагерната да се развърта по- бързо при еднакви други условия, но винаги има изключенияPower Under Pressure
Коментар
-
WhitePower слез походи на земята ..много преди ти написах да си развиваш теориите както и където ти е удобно.. не мене да ме убеждаваш в твоята истина..въпроса беше бързо ли се развъртат лагерните турбини а не какви са им максималните оборотите на 2 и косур бара налягане..както и да е няма нужда да скачаш постоянно не си ми интересен ..да пишем рибата плували или живее във водата...
Коментар
-
r.punto написа:лагерната турбина като гт2560 се върти доста по бързо от подобно на нея втулкова турбина това е мнение на поне 3-4 хора занимаващи се с тунинг сериозно...а лага може с подходящи турбо пътища,аспух,даунпайп да се намали до миниум..особено пък двигатели по 1,8 и нагоре въртят турбините по бързо от 1,4 ..Power Under Pressure
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар