Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как да напомпя Пунто 1.6 елх пълна инж., и цена?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Как да напомпя Пунто 1.6 елх пълна инж., и цена?

Разглеждам форума от много време карам Пунто 1.6 елх пълна инж. без нищо да се бара по колата върви много доволно, дърпа лека кола е 90 коня,въпроса ми е как да я напомпя малко , ако може цена,и фикс + мощност след помпенето може и турбина но разумна за колата
    Punto 1.6ELX 90

Re: Малко инфо

asega123 написа:
    Разглеждам форума от много време карам Пунто 1.6 елх пълна инж. без нищо да се бара по колата върви много доволно, дърпа лека кола е 90 коня,въпроса ми е как да я напомпя малко , ако може цена,и фикс + мощност след помпенето може и турбина но разумна за колата
    Карай си колата с кеф и не се занимавай. 90 коньовото Пунто 1 е едно от най-приятните неща, правени от Фиат през 90-те. Ако искаш по мощна, вземи друга, а недей да разваляш тази.

Коментар

...като нов... Добре дошъл.Иначе поогледай правилата и гледай да пускаш темите в правилните раздели, че тая малко не и е тук мястото.

Коментар

Re: Малко инфо

emdless4 написа:
        asega123 написа:
        Карай си колата с кеф и не се занимавай. 90 коньовото Пунто 1 е едно от най-приятните неща, правени от Фиат през 90-те. Ако искаш по мощна, вземи друга, а недей да разваляш тази.
        няма спор доволен съм от колата върви си добре 2 ра 80 на 6 к оборот но влиза на 6900 в прекъсвач значи да си я карам ей така и медец :Д
        Punto 1.6ELX 90

Коментар

Dimo_J написа:
          ...като нов... Добре дошъл.Иначе поогледай правилата и гледай да пускаш темите в правилните раздели, че тая малко не и е тук мястото.
          неискам да споря но тука пиши Общи приказки мисля, че тука е мястото затова съм поснал ще свикна :D
          Punto 1.6ELX 90

Коментар

Тук е мястото, в което се говори за всичко друго, но не и за технически въпроси по автомобилите, камо ли за силов тунинг, или поне такава е идеята на раздела. Аз ще взема да я преместя в раздел Тунинг, там ще имаш по-голям успех. Заглавието на темата няма нищо общо с правилата на форума за заглавие на нова тема, и него ще го оправя. Всъщност, колега, прочете ли ги? Правилата на този форум

Коментар

Working...
            X