Разглеждам форума от много време карам Пунто 1.6 елх пълна инж. без нищо да се бара по колата върви много доволно, дърпа лека кола е 90 коня,въпроса ми е как да я напомпя малко , ако може цена,и фикс + мощност след помпенето може и турбина но разумна за колата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да напомпя Пунто 1.6 елх пълна инж., и цена?
Collapse
X
-
Re: Малко инфо
asega123 написа:Разглеждам форума от много време карам Пунто 1.6 елх пълна инж. без нищо да се бара по колата върви много доволно, дърпа лека кола е 90 коня,въпроса ми е как да я напомпя малко , ако може цена,и фикс + мощност след помпенето може и турбина но разумна за колата
-
Re: Малко инфо
emdless4 написа:asega123 написа:Разглеждам форума от много време карам Пунто 1.6 елх пълна инж. без нищо да се бара по колата върви много доволно, дърпа лека кола е 90 коня,въпроса ми е как да я напомпя малко , ако може цена,и фикс + мощност след помпенето може и турбина но разумна за колатаPunto 1.6ELX 90
Коментар
-
Тук е мястото, в което се говори за всичко друго, но не и за технически въпроси по автомобилите, камо ли за силов тунинг, или поне такава е идеята на раздела. Аз ще взема да я преместя в раздел Тунинг, там ще имаш по-голям успех. Заглавието на темата няма нищо общо с правилата на форума за заглавие на нова тема, и него ще го оправя. Всъщност, колега, прочете ли ги? Правилата на този форум
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар