Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проект на Фиат Браво 1.9 JTD

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не съм ги свалял, така ги залепих, набутах ги яко ъгълчетата и изрязах с макетно ножче

Коментар

Колеги, дойде време за малко раздвижване и по моята тема :D Ето с какво се сдобих днес, и след малко ще ходя до Враца да купя боя Нещата, които следва да се взимат през зимата са :1. Фарове от Мареа с лупи2. Абартови прагове3. Кожен салон от Фиат КупеИмам и още доста идеи, но всичко по реда си Целта е да стане нещо красиво и изчистено

Коментар

Ето малко новости и от мен Крилото беше боядисано и сложено на колата. Също така замених и плеара с по-добър, но нямам снимки в момента. Други неща не съм правил, защото хвърли съединител и заминаха около 400 лв покрай него. Ето снимки на крилото.Следват фарове от мареа

Коментар

Колата вече е с фарове от Мареа и кожен салон от Фиат Купе Тези дни ще пръскам тавана черен и ще махна дръжката от задния капак.[/img]

Коментар

Напредваш малко по малко...Крилото лесно ли го монтира?Със силикон?Прагове намери ли си?Поздрави!
            Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
            KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
            Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Ами да, лека полека действаме Крилото си лягаше идеално, и нищо не е преправяно по него. Не го лепихме със силикон, ами с някакво друго лепило, но стана много здраво. Прагове още не съм намерил ...

Коментар

Снимката със 16 ките е страхотна. Намери начин да сложиш пак тези джанти.Според мен направо променят колата.

Коментар

delete написа:
                  Ами да, лека полека действаме Крилото си лягаше идеално, и нищо не е преправяно по него. Не го лепихме със силикон, ами с някакво друго лепило, но стана много здраво. Прагове още не съм намерил ...
                  Предполагам знаеш с какво се занимавам,имам 2 прага които прескачам в гаража ако решиш нещо пиши едно ЛС!
                  Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                  KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                  Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Бях я забравил тая тема :D По колата продължава да се поработва по малко Новите неща са черен таван, като боята не е металик и стои доста добре, другото е подлакътника, който много добре се връзва със салона. Днес ходих до една автоморга да си видя за задна броня, че моята е леко спукана и си тръгнах с предна абартова :D Като цената беше повече от смешна и нямаше как да не я взема. Другата седмица ще взема и задната броня с абартовите добавки Ето и малко снимки:

Коментар

Поздравления колега, ненормална работа !! :D Салона от Купе точно ли пасна в бравото ?

Коментар

Предните да, задните са малко по-тесни, но не е нещо фрапиращо

Коментар

Working...
                        X