Колеги, дойде време за малко раздвижване и по моята тема :D Ето с какво се сдобих днес, и след малко ще ходя до Враца да купя боя Нещата, които следва да се взимат през зимата са :1. Фарове от Мареа с лупи2. Абартови прагове3. Кожен салон от Фиат КупеИмам и още доста идеи, но всичко по реда си Целта е да стане нещо красиво и изчистено
Ето малко новости и от мен Крилото беше боядисано и сложено на колата. Също така замених и плеара с по-добър, но нямам снимки в момента. Други неща не съм правил, защото хвърли съединител и заминаха около 400 лв покрай него. Ето снимки на крилото.Следват фарове от мареа
Напредваш малко по малко...Крилото лесно ли го монтира?Със силикон?Прагове намери ли си?Поздрави!
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Ами да, лека полека действаме Крилото си лягаше идеално, и нищо не е преправяно по него. Не го лепихме със силикон, ами с някакво друго лепило, но стана много здраво. Прагове още не съм намерил ...
Ами да, лека полека действаме Крилото си лягаше идеално, и нищо не е преправяно по него. Не го лепихме със силикон, ами с някакво друго лепило, но стана много здраво. Прагове още не съм намерил ...
Предполагам знаеш с какво се занимавам,имам 2 прага които прескачам в гаража ако решиш нещо пиши едно ЛС!
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Бях я забравил тая тема :D По колата продължава да се поработва по малко Новите неща са черен таван, като боята не е металик и стои доста добре, другото е подлакътника, който много добре се връзва със салона. Днес ходих до една автоморга да си видя за задна броня, че моята е леко спукана и си тръгнах с предна абартова :D Като цената беше повече от смешна и нямаше как да не я взема. Другата седмица ще взема и задната броня с абартовите добавки Ето и малко снимки:
Коментар