Здравейте, колеги Обичам да чета автомобилни форуми и гледам, че в доста от тях хората си пускат теми с проектите на техните коли. Реших и аз да почна такава темичка, пък дано стане практика и в нашия форум и повече хора да покажат какво правят по колите си Ще започна с малко история. Колата я купих миналата година Юни месец, мотора е 1.9 JTD 2000 година, като екстри има кажи речи всичко, без кожен салон, и може би някои други неща които не ги знам :D Колата беше с лек удар отпред в дясно и беше леко огънат калника и капака. Тъй като съм студент в началото вкарах всичките си пари за да и разплатя данъци, гражданска, преглед. Обслужих я изцяло - масло на двигателя, на хидравликата, на скоростите, смяна на ангренажен ремък с ролките, водна помпа, термостат, че беше прецакан и не загряваше. От предната ми колата имах останало едно СД, което беше пълна скръб. Сложих го като за начало, а оригиналното касетофонче подарих на сестра ми (кара Фиат Брава). Ето няколко снимки на колата и първото касетофонче.Ето колата като я взех : Със на сестра ми колата :Първото ми касетофонче :След като покарах с него си взех елипси Hertz ECX 690 - нямам снимки в момента, ще сложа снимки от нета :След това продадох стария касетофон и взех друг. Модела беше Alpine 9847. За определено време се спрях с колата, и само се возех. Тогава дойде нова година и на нещо ми прещрака да си оправя предните, защото беше чукната ( така я купих). Реших че така и така ще я правя да хвана и да и намръщя капака :Ето я и готова, намръщена :D Изчстих я и от всички надписи и емблеми - отпред, отстрани под мигачите, и отзад на капака. Бях замислил вече да я правя само в черно и сребристо, та един ден седях и си говорех с един приятел от форума, и какво стана на въпрос че си е затъмнил страничните мигачи, и хайде и аз : Последва взимането на джанти 16ки с гуми 215/40/16. Така и не ги сложих, че ми се наложи да ги продам. Междувременно бях затъмнил и страничните стъкла отзад. След като продадох джантите Март месец, 2-3 месеца нищо бутнах по колата освен че махнах катализатора, и колата доста се отпуши, като се отрази и на разхода- спадна малко. Също така сложих ксенон на 6000к, но нямам снимки в момента. Последва смяна на СД-то за пореден път. Сложих Clarion PB 289 :След това ми изпадна малко карбоново фолио и си направих лайсните, колонките на вратите и дръжката на жабката с него:Така до миналата седмица. Купих си нови джанти 14ки :Отидох при познат майстор стругар, който срещу кутия цигари и 2 бири ми направи втулките. Отидох прехвърлих си гумите и като се прибрах минах та си купих 2 спрея и пръснах апаратите на дисковите спирачки и барабаните отзад, че целите бяха ръждясали. За момента горе долу това съм направил. За напред мисля:-да сменя шофьорската седалка че е много скъсана- смяна на десния фар че е счупен- Абартова козерка-Абартови прагове- Карбоново фолио на тавана ( чакам коментари, че се чудя дали ще и отива )- Фарове от Марея - Кожен салон- Други предна и задна броня.Като цяло това ми е колицата за момента. Надявам се да ви харесва Стремя се към по изчистените неща. Ще поствам като правя нещо ново по нея, и се надявам и други колеги да се престрашат да пускат какво са правили по колите си [/img]
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проект на Фиат Браво 1.9 JTD
Collapse
X
-
lithrone
ned_cska написа:" След това ми изпадна малко карбоново фолио и си направих лайсните, колонките на вратите и дръжката на жабката с него " това ти действие ми хареса най-много - супер ти се е получило, колега. Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
Коментар
-
lithrone написа:ned_cska написа:" След това ми изпадна малко карбоново фолио и си направих лайсните, колонките на вратите и дръжката на жабката с него " това ти действие ми хареса най-много - супер ти се е получило, колега. Yellow_Flash_Colorz_PDT_08Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
-
Продължението на темата ще можете да проследите тук :http://www.autoforum-bg.com/index.php?topic=8.0
Коментар
-
delete написа:Продължението на темата ще можете да проследите тук :http://www.autoforum-bg.com/index.php?topic=8.0
Коментар
-
Не съм го забравил Просто се опитвам да развивам и онзи Та ще съм ви благодарен ако и там пускате по някое мнение За момента събирам пари за моренце, че в крайна сметка не става да хвърлям всички пари за колата Иначе утре или в други ден ми пристига карбоново фолио и ще правя покрива Та ще има снимки до края на седмицата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар