injekciona написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пълна промяна за едно Фиат Купе 20V Turbo
Collapse
X
-
Bane
На мен пък белите ми изглеждаха по-големи, а и формата радва повече.Черните се губят нещо, все едно си с железни джанти.
Коментар
-
Тая година отново решихме да се пуснем в Ендуранс Шампионата, макар и в късата едночасова дисциплина, щото все пак 3 часа е излишно много.......Колата понаяде накладките повече отколкото очаквах, купиха ми грешните гуми отпред и с 21мм по високи гуми беше малко тегаво......както и да е в клас над 2000 кубика Стрийт завършихме първи, следват 2 кръга на Долна Митрополия, а там е по за кола като Купето дето на Калояново и е тегаво.......Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
С малко тегаво чуство взех решението да вдигна Купето на трупчета, поради ред причини........Върви много добре, изглежда поносимо, звука от генерацията се търпи.......но просто нямам време да го карам освен в редки случай когато съм силно заскучал......което е рядкост........Карах в Ендуранс Спринт шампионата тази година, две първи и едно второ място - шампион с клас стрийт над 2000 кубика........но удоволствието от карането му по писта го няма, това е кола с масивно недозавиване, твърде тежка предница, а ако има и твърде голяма мощност излизането от завойте е страшно тегаво........Затова турбото, изх. колектор и още 1-2 дребни части ще се прехвърлят в 156-цата която отново ще се пусне по пистата, но вече с 20VT двигател отзад......имам 1-2 такива двигателя на части и мисля да заложа в бъдеще на тази концепция.......Тоя уикенд го изкарах на последното му състезание на Дракон Къп на Калояново, макар че планувах след края на Ендуранс сезона да не го мъча още по писта, и въпреки че се посбутахме на един завой с едно БМВ, си прекарахме чудесно.......Отдавам му заслужена почивка с цилиндри пълни с масло и на завет в някой сух гараж......https://youtu.be/-AdTI5yoP-oAlfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар