kaci написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пълна промяна за едно Фиат Купе 20V Turbo
Collapse
X
-
Подари ми го колега от сервиза....реално съм го хванал само със силикон и мога да го отсвиря за 1 минута......не мога да определя дали ми харесва или не.......но е факт че има хора който адски много им харесва, и такива който го считат за ебаси грозотията.......някакъв от града с някакво атмосферно Купе два светофара ме гони да ме пита откъде съм го взел......засега остава докато не намеря нещо дето да ми харесва на 100%.......Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Трета дюза ми замина за година и нещо........некси не е особенно приятно......направи ми впечатление че тва почна да се случва след като приключи последния ремап, може би на 4 баров регулатор и настоящия сетъп дюзите са доста изтаванени и нещо неиздържат......Няма конкретна зависимост, първо беше първа, после трета, и сега втора.......неска викам да разкърша колибата до Казанлък че натам има готино байрче и хубав път, и на връщане за секунда видях как примигна лампата на инжекциона - бях на пета с малко газ, тъкмо почваше да надува и не усетих кой знае кво щото върнах газта.....ФЕС-а каза обърбуст корелейшън и кофти АФР две грешки бяха......махнах свеща, идеална е надолу към буталото нищо тревожно.....Гледах за теч нещо, няма.......меря дюзите - трета дюза 50 ома......другите са бомба.......Имам пет 440 кубикови, може би ще трябва да хващам тукашното маперче за ушите и да наместя тях, че англичанчето ще вземе пак една шапка кинти.......Пък иначе върви добре, не е като да не видях за кратко 250 на километража.......Ебаси.....Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Ноу мор скапан шибедах, въпреки че не уцелих правилното време за реформи в тоя сектор, дойде ми до гуша от него, преди няколко дена ходих из магистралата да видя как са нещата откъм максимална скорост, и след 170кмч единственото плашещо нещо е звука от шибедаха.......Отделен е въпроса че отзад опира в уплътнението, а отпред има много разстояние.......Целия го свалих, оставих само външната рамка, извадих всички плъзгачи, моторчета и проче, стъклото се наложи симетрично върху рамката, сложих 4 ограничителя за да е на равни растояния от стените, и яко запълване с виктор рейнц за картерите който се ползва......с него запълних фугата от горната страна, която ще е изложена на времето, а отдолу сложих силикон за джамци за да държи все пак здраво, че при отваряне и затваряне на вратите да не отлети джама.......Олепил съм временно тавана на колата с гафер и фолио за стъкла, две шперплатчета отгоре за да не влезе снега дето вали и като поизсъхне ще лепя всичко огторе.....Отказах се от идеята да го запушвам с ламарина и пребоядисване, това че няма да се отваря не ме бърка, така или иначе не го ползвам тоя шибедах.....Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Търси се гейт за стоковата турбина на 20ВТ, че тая мръсота ми провали много подготовка и усилия и си скъса мембраната баш когато не трябва.......Някой знае ли дали имат заменяемост с други гейтове......????Буталното осветление след 3 часа ендуранс на Кал.......Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Мне, същата е, просто от първи цил извадих първата и тръкнах да видя колко е нагара и прочее........Понеже видяхме че пренадува и не карахме на повече от 4-5к обм, с плавно подаване на газ, но доста богатееше сместа явно заради теча от гейта и затва много огън беше.......фотографите се избиха да дебнат.....Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Ники, живо ме интересува какъв фланец сложи на спортния волан и от къде си го взел? Аз купих едно спортно воланче МОМО, но без фланец. От това, което чета на купето кормилния прът и шлиците са различни от на Пунто или Браво да речем... ТАаа за каква кола да търся фланец по магазинитеFIAT Coupe 16VT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар