Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пълна промяна за едно Фиат Купе 20V Turbo

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

http://s202.photobucket.com/albums/a...genchev/ето ти снимки а диви пари , не става дума за диви пари всичко е УК усилен притискател с 6 лъчева керамика с усилени нитове и пружини за повече инфо налични да не става реклама
    Power Under Pressure

Коментар

Орлине с тия съм си писали ако знаеш какви въпроси да им зададеш разбираш, че издишатоще повече, че ти се убеди сам :D

Коментар

Аз незнам какво си си писал , аз и Даниел сме прочели достатъчно фидбеци от хора който са ползвали техните съединители и са мноооого доволни предвид цената А а ако си милиш че Линда или Мик разбират от това което продават жестоко се лъжеш . Те са чисти търговци без грам техническа мисъл и само инжинерите на фирмата знаят за какво става въпрос а те допир до тях нямат .така , че на нио един технически въпрос те не могат да ти отговорят аз си писах с тях 1 месец и най накрая стана само с разговори по телефона докато се разберем за от къде идва топлата вода и на къде тече надявам се и двамата да са доволни , те си ги харесаха те си ги избраха , аз съм само човека дето си къса нервите с неграмотни англичани мисля че и за в бъдеще ще се работи с тях тъй като вече те знаят аз какво и как искам и те какво могат да ми предложат както и да е , за пунтото нищо не можах от там да си докарам , поне това което аз искам , те дори незнаеха пунтото на колко милиметра е и ме убеждаваха че е същия като на 1.2 и и и , мога да разказвам за тях поне 1 седмица Тез влезнаха в графата Топ Идиътс , ама това е съвсем друга тема
        Power Under Pressure

Коментар

Нямах време да ощракам колата с 18-ките джанти, малко опират в предната част на подкалника, но това не е болка за умиране.....
          Прикачени файлове
          Alfa 156 2.0 TS
          Alfa 156 20VTurbo
          Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
          Locost TF1 3.0V6

Коментар

Определено това е едно от най красивите Купета в България, а в техническо отношение - най доброто (не съм си и мислел друго като знам собственика му на какво е способен )!Нямам търпение да видя колата и без точно тази решетка!

Коментар

kaci написа:
              Нямам търпение да видя колата и без точно тази решетка!
              +1
              '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
              '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Няколко дена се занимавах с разследване откъде системата пропуска вятър, щото определено колата изведнъж спря да рипа както преди......Проблема се оказа една от тия големи и дебели скоби дето са с болт и се стягат яко.......получава се едно разстояние понякога където скобата не приляга добре върху силиконовия маркуч и оттам имаше пропуск......Използвах и случая да сменя така наречените донъти между двете части на вх колектор - ползвах обикновен гумен маркуч дето търпи 6 - 10 бара, беше и най - близък по диаметър......понеже в двете части на колектора има канал за по добър контакт, сложих о-пръстени който свършиха идеална работа, нещата прилепнаха мисля добре, оказа се че мога да си ползвам и оригиналните скоби, който са най - добри за многократна употреба, нагледах се на всякакви боклуци......
                Прикачени файлове
                Alfa 156 2.0 TS
                Alfa 156 20VTurbo
                Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                Locost TF1 3.0V6

Коментар

S.W.A.T. написа:
                  kaci написа:
                  Нямам търпение да видя колата и без точно тази решетка!
                  +1
                  Вярно, върни я на калибрата от която си я взел, и без това сигурно си и причинил доста други морални мъки и терзания. Иначе вярно си е красавица
                  Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                  (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                  Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Мне е от калибра, в интерес на истината не е от друга кола, и на тоя етап ще си карам с нея, щото по мое мнение си е добре......
                    Alfa 156 2.0 TS
                    Alfa 156 20VTurbo
                    Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                    Locost TF1 3.0V6

Коментар

Да те питам какви са ти предните дискове J Hook ли са?
                      Lancia Dedra Integrale

Коментар

Мда, взех ги комплект предни и задни......
                        Alfa 156 2.0 TS
                        Alfa 156 20VTurbo
                        Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                        Locost TF1 3.0V6

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
                          Каква марка са и доволен ли си от тях. Аз взех едни английски за купе 20вт от ebay.co.uk ,но още не са монтирани.
                          Lancia Dedra Integrale

Коментар

grale написа:
                            ФЕРАРИСТ написа:
                            Каква марка са и доволен ли си от тях. Аз взех едни английски за купе 20вт от ebay.co.uk ,но още не са монтирани.
                            http://www.ebay.co.uk/itm/FIAT-COUPE...item53e5625d8cСега ги има само предни.....
                            Alfa 156 2.0 TS
                            Alfa 156 20VTurbo
                            Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                            Locost TF1 3.0V6

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
                              grale написа:
                              ФЕРАРИСТ написа:
                              http://www.ebay.co.uk/itm/FIAT-COUPE...item53e5625d8cСега ги има само предни.....
                              И мойте са същите доволен ли си от тях. И колко ММ си поръчал задните дискове?п.п На купето много добре му седи белия цвят
                              Lancia Dedra Integrale

Коментар

Ми да, макар че все още ги суркам с стокови накладки, че жълтото ебц нещо още ми се свиди да го слагам.....
                                Alfa 156 2.0 TS
                                Alfa 156 20VTurbo
                                Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                                Locost TF1 3.0V6

Коментар

Working...
                                X