Колега не те ли дразни киометража .... имам от 2.0 16в турбо за 30 лева ти го пращам на 150 000 км че само ми мармори моитааа седи под леглото вече 2 години
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пълна промяна за едно Фиат Купе 20V Turbo
Collapse
X
-
Абе не ми е проблем засега, 30 лв си е без пари, но ще трябва да махам пак цялата лайсна, а така както си закрепих нещата по таблото, махането ще е филм.......пък и реално погледнато аз скорост почти не гледам, важното е оборотомера да е в час.......Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Извънредно добра за мен новина - преди да почнем Ендурото на Калояново тая неделя, ще има свободно каране сутринта от 9 до 12 часа, което ще рече че ще поразмачкам малко Купенцето на пистата.....може би няма да го кича със сликове, че се пазят за средата на март за Серес, но все пак ще мога да придобия представа за нещата и със стрийт гумите.....Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Другия кусур на Купето ако трябва да се кара на писта, освен недостатъците дето писах в темата на Ици - с моята си каска не мога да го карам, опира ми канчето в тавана, твърде ниско е, взех неква от "тенджерите" на пистата че все с нещо трябваше да се кара, и пак яко си бичих главата в тавана, изключително дискомфортно е, да не река по силна дума.......в Алфата си е ебаси кефа в това отношение.......Тва му беше първото и последно появяване на писта......макар че да не казвам силна дума че знае ли човек......Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Добре ,а ако сложиш по-ниски седалки ,няма ли да стане?Всъщност аз не знам с какви си ,но все пак...Иначе поздравления за Купето...Уникално е!Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Аха, от Адв е, малко ме изнерви тоя, че доста се отплесна със срока, притискател ще си избацаме собственоръчно един.......Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
Fiat Coupe 2.0 20V TURBO Kinugawa TD06SL2 20g Turbo; Madness motorsport ECU Upgrade; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM
Коментар
-
Притискателя какъв се явява че снимката е мътна......Преди да си го монтирам мисля да сваля всички възможни размери, щото тия дни видях едни с какви правени и ковани дискове, колко време и как карат, и мисля да не ръся повече диви пари за тия неща........с кована керамика на двойката съм - самоделка......вече над 60к км го клатя и като ежедневка и не е мръднал.....Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар