Значи идва си същото съпротивление и на екуто, обаче снощи си запали от раз, едвам пъхнах ключа и веднага пламна, явно се усети че много съм и се заканил........странна работа.......Днес свалих двете странични греди на който ляга предната броня за да ги боядисам и стегна че имат ръждица тук там, после реших че ще е добре да си сложа и стандартните чистачки че английските вече не ми пасват - тва е ебаси гърча, рейката е по лесно да си прехвърли човек........от 4 дупки за захващане, само 2 пасват, моторчето опира на некви греди, в външния си край рамената ще трият в кабелите на екуто ако не ги нагъна някак си надолу, 4 часа си играх с тва, и остана и за утре, щото заваля, а трябва от ваншния край към калника където трябва да се захванат крайщата на чистачките, там няма нищо и се наложи да правя планка, и утре може би ще я прикапя да държи горе долу......
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пълна промяна за едно Фиат Купе 20V Turbo
Collapse
X
-
Ми мърсола от Пойзън тунинг реши такава решетка да направи, макар че му показах съвсем друг модел.......Още търся от тази на квадратчета дето е, или мисля да я изрежа тази в центъра - този правоъгълник да стане по голям и да сложа като тази решетка на бронята дето е.......Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
s00rry написа:незнам нещо тия джанти не му седят добре..., тоя мат убива нещо стойката иначе колата мисля че е стана уникално и един черен таван би засилил крайния ефект ! иначе капаците на фаровете мн добре седятAlfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Преди нямаше ли пружини купето, сега нещо вирнато стои... А и с какво окачване смяташ да е търкаляш на Калояново?Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
Fiat Coupe 2.0 20V TURBO Kinugawa TD06SL2 20g Turbo; Madness motorsport ECU Upgrade; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM
Коментар
-
С някакво ново монро съм отпред, отзад си взех Каяба, спортни пружини FK, но мисля да си направя по твърди и ниски в Крън, има готин завод за пружини, там направихме вече към 8 комплекта за нас и колеги, и съм доволен, верно че има малък риск да не уцелиш височината и да ги караш пак за свиване, но си струва, а и не ми е далече......Със това окачване ще съм живот и здраве, но задължително с пълни сликове, то иначе е безпредметно......Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар