Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пълна промяна за едно Фиат Купе 20V Turbo

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Единствения проблем е че са малко тънки, днес намерих по добър и дебел материал, тия дни ще ми ги направят.....в долния край ще са една идея по скосени, двете крайни плоскости ще са малко по дебели.....
    Alfa 156 2.0 TS
    Alfa 156 20VTurbo
    Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
    Locost TF1 3.0V6

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
      Кое е по смислено - да вдигна 5 коня, после да търся начин да вдигна още 5, и т.н.......а и докато все още само аз сипвам бензин и харча пари по тази кола, мисля че е важно нещата да ми харесват най - вече само на мен........
      Споко мен! Не съм искал да те засягам! Действително най-важно е колата да си ти харесва първо на теб! Сега разни хора-разни идеали, то за туй е интересен света! Някои харесват + 5 коня, после плюс още 5.... Други харесват дифузьори, крила.... Кой квото му е кеф - това си причинява на колата.
      ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

На мен ми харесва ,но мнението ми е ,че формата не е най-добрата...Ролята на дифузьора е да вади въздух ,колкото може от по-напред...Или поне аз го разбирам така...Пробвай да ги направиш по-дълги ,ако има възможност разбира се...А и за да има по-добър ефект ,подът трябва да е възможно най-равен...Но аеродинамиката на всяка кола е различна и обтичането на пода зависи от самия него...Вярвам си гледал много снимки ,но ще сложа все пак няколко...И една тема от форум ,която може да ти е много полезна... http://forums.nasioc.com/forums/show....php?t=2219114
        Прикачени файлове
        Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
        Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
        EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Исках да видя как изглеждат някой неща в движение по двигателя и окачването, но изглежда ще трябва да забия камерата някъде по напред, и по близо до носача и макферсона.......а и днеска имаше доста трафик и не успях да я поразкърша......http://www.youtube.com/watch?v=hPXuTTev1XI
          Alfa 156 2.0 TS
          Alfa 156 20VTurbo
          Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
          Locost TF1 3.0V6

Коментар

Predatorsi написа:
            На мен ми харесва ,но мнението ми е ,че формата не е най-добрата...Ролята на дифузьора е да вади въздух ,колкото може от по-напред...Или поне аз го разбирам така...Пробвай да ги направиш по-дълги ,ако има възможност разбира се...А и за да има по-добър ефект ,подът трябва да е възможно най-равен...
            О, това съвсем не е окончателната форма, сега поръчах едни други плоскости една идея по дебели и по леки........пода ще бъде изгладен от предната броня до края, страничните "преградки" само ще си останат така както ги сложих сега.......от по дълги няма да има голяма полза, ефект ще има ако спъна две от ребрата с напречна преграда от 15 - 20 см, но това вече е твърде голяма заигравка.......Но предполагам нещата ще са готови до седмица......
            Alfa 156 2.0 TS
            Alfa 156 20VTurbo
            Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
            Locost TF1 3.0V6

Коментар

Винаги съм мислил и аз да си направя такъв тип дифузьори на пода, почти бях забравил напълно... Интересно ми е как би се променило поведението на колата ....
              '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
              '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

S.W.A.T. написа:
                Винаги съм мислил и аз да си направя такъв тип дифузьори на пода, почти бях забравил напълно... Интересно ми е как би се променило поведението на колата ....
                Ами ефектът ще го усетиш при по-високи скорости...То по принцип всяка аеродинамика е ефективна при по-висока скорост...Иначе ролята на дифузьора е да изтегля въздуха под купето и все едно залепя колата за пътя...Просто казано все едно се получава вакуум...
                Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Идеята ми е ясна... Интересувам се на пътя реално как стои въпроса при 100-130 има ли ефект...
                  '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Ефекта от дифузьора се усеща и е предназначен за при юнашко влизане в завойте.....тъй като в БГ едно че няма къде да се разходи човек по такива завой, а и все пак аз не искан да тествам лимита на сцепление с нов дифузьор някъде по пътищата на родината, мисля че реално ще има по голям ефект чрез намалнето на драга от изравнения под на колата.......а драга след 100 кмч става нещо много голямо.......и ако не тествам сцеплението по завойте, със сигурност ще тествам максималната скорост......
                    Alfa 156 2.0 TS
                    Alfa 156 20VTurbo
                    Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                    Locost TF1 3.0V6

Коментар

Ще чакам резултати
                      '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Днес:
                        Прикачени файлове
                        Alfa 156 2.0 TS
                        Alfa 156 20VTurbo
                        Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                        Locost TF1 3.0V6

Коментар

тоз маховик олекотен ли е че нов изгежда
                          Power Under Pressure

Коментар

Мда, имам го от близо година, към 4.5 - 4.6 кила мисля че беше.......
                            Alfa 156 2.0 TS
                            Alfa 156 20VTurbo
                            Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                            Locost TF1 3.0V6

Коментар

Alfa 156 2.0 TS
                              Alfa 156 20VTurbo
                              Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                              Locost TF1 3.0V6

Коментар

Моля те - махни тоя спойлер от задния капак

Коментар