Колега не те ли дразни киометража .... имам от 2.0 16в турбо за 30 лева ти го пращам на 150 000 км че само ми мармори моитааа седи под леглото вече 2 години
Абе не ми е проблем засега, 30 лв си е без пари, но ще трябва да махам пак цялата лайсна, а така както си закрепих нещата по таблото, махането ще е филм.......пък и реално погледнато аз скорост почти не гледам, важното е оборотомера да е в час.......
Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Извънредно добра за мен новина - преди да почнем Ендурото на Калояново тая неделя, ще има свободно каране сутринта от 9 до 12 часа, което ще рече че ще поразмачкам малко Купенцето на пистата.....може би няма да го кича със сликове, че се пазят за средата на март за Серес, но все пак ще мога да придобия представа за нещата и със стрийт гумите.....
Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Да повдигна темата, с една снимка правена от колега от Алфа форума ... Купето е един път, за мен НАЙ-КРАСИВОТО в БГ, ако се продава - тегла кредит !!! :P
Прикачени файлове
Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Другия кусур на Купето ако трябва да се кара на писта, освен недостатъците дето писах в темата на Ици - с моята си каска не мога да го карам, опира ми канчето в тавана, твърде ниско е, взех неква от "тенджерите" на пистата че все с нещо трябваше да се кара, и пак яко си бичих главата в тавана, изключително дискомфортно е, да не река по силна дума.......в Алфата си е ебаси кефа в това отношение.......Тва му беше първото и последно появяване на писта......макар че да не казвам силна дума че знае ли човек......
Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Добре ,а ако сложиш по-ниски седалки ,няма ли да стане?Всъщност аз не знам с какви си ,но все пак...Иначе поздравления за Купето...Уникално е!
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Притискателя какъв се явява че снимката е мътна......Преди да си го монтирам мисля да сваля всички възможни размери, щото тия дни видях едни с какви правени и ковани дискове, колко време и как карат, и мисля да не ръся повече диви пари за тия неща........с кована керамика на двойката съм - самоделка......вече над 60к км го клатя и като ежедневка и не е мръднал.....
Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар